logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مشاور استاندار آذربایجان شرقی:

طلاق‌های توافقی خانواده را در معرض تهدید قرار می‌دهد/ لزوم توجه به آموزه های دینی

طلاق‌های توافقی خانواده را در معرض تهدید قرار می‌دهد/ لزوم توجه به آموزه های دینی
مشاور استاندار آذربایجان شرقی در امور روحانیت گفت: استحکام خانواده ها در معرض تهدید قرار گرفته و طلاق های توافقی زنگ خطر را نه تنها در آذربایجان شرقی بلکه در تمام کشور بصدا درآورده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از خبرنگار اهروصال، حجت الاسلام والمسلمین قهرمان احمدی در گفتگو با خبرنگاران، اظهار داشت: خاورمیانه خواستگاه انبیاء الهی، نهضت ها و حتی قلمرو حکومتی امام علی(ع) بوده است.
وی در ادامه به نقش روحانیت در جهت پایبندی به دین اسلام نیز اشاره کرد و افزود: جمعیت نزدیک به ۸۰ میلیون نفری کشور خطوط و مواضع دینی خود را از ۲۰۰ هزار نفر روحانی و مبلغین می آموزند و ایران پرچم دار جهان اسلام در دنیا است و ظرفیتی که در دفاع از مرزهای اسلامی دارد، هیچ جای دنیای کنونی قابل مشاهده نبوده و حتی در مبارزه با دشمنان بویژه داعش و تکفیری ها یکه تاز است.
مشاور استاندار آذربایجان شرقی در امور روحانیت عتبات و عالیات و زیارت ها را موجب افزایش ۲۳ درصدی امید به زندگی مسلمانان دانست و تصریح کرد: تمامی زمامداران تاریخ در هنگام بروز مشکلات و حل آن به علماء و روحانیون مراجعه کرده اند.
وی بابیان اینکه هیچ گونه شبکه های اجتماعی، منبر و خطبه های سخنرانی در مقابل تاثیرگذاری روحانیت کارآمد نیست، بیان داشت: دشمنان با توطئه های مختلف در زمینه شبکه اجتماعی، ترویج فرهنگ غربی و تضعیف روحیه جوانان سعی دارند تا روحانیون را ناکارآمد نشان دهند.
حجت الاسلام احمدی بر لزوم ورود جامعه روحانیت به مسائل و مشکلات اجتماعی نیز تاکید کرد و گفت: سلامتی هر جامعه ای از وجود خانواده های موفق نشات می گیرد اما متاسفانه امروز برخی مشکلات و معضلات بنیان خانواده ها را از هم گسیخته و نقش آنها را در جامعه کمرنگ کرده است.
وی با تاکید بر اینکه افزایش روزافزون طلاق در منطقه ارسباران بسیار نگران کننده و خارج از عرف دینی است، اظهار داشت: تاکنون هیچ دفتر طلاقی در شهرستان سراب وجود نداشت ولی متاسفانه با افتتاح این دفتر حتی مراسم طلاق نیز می گیرند در حالی که زمانی بزرگان ایجاد دفتر طلاق را محاق می دانستند.
مشاور استاندار آذربایجان شرقی در امور روحانیت تصریح کرد: استحکام خانواده ها بطور کلی در معرض تهدید قرار گرفته و طلاق های توافقی زنگ خطر را نه تنها در شهرستان های آذربایجان شرقی بلکه در تمامی شهرهای کشور بصدا درآورده است.
حجت الاسلام احمدی پرداخت زکات و تبیین حلال و حرام را از وظایف روحانیون دانست و گفت: پرداخت حق و حقوق مردم نقش بسزایی در دین داری دارد و بایستی روحانیت نقش ویژه خود را در این خصوص ایفاء کنند.
مشاور استاندار آذربایجان شرقی در پایان خاطرنشان کرد: افزایش سن ازدواج در بین بانوان، موجب بی توجهی به حجاب و عفاف شده و اکنون پنج درصد از جامعه را بی حجاب و بد حجابان تشکیل می دهند و علاوه بر این بالا رفتن سن ازدواج در آقایان نیز آنها را آسیب پذیر می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهروصال, اهروصال,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه