اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

پلاتینی فکر می‌کند «پاپ» است

پلاتینی فکر می‌کند «پاپ» است
ورزش توسط کسانی اداره می‌شود که خودشان را بالاتر از قوانین می‌دانند و تصور می‌کنند پاپ هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  و به نقل از Inside the games، میشل پلاتینی به همراه سپ بلاتر از سوی کمیته‌ اخلاق فیفا به صورت 90 روز از انجام فعالیت‌های مربوط به فو‌تبا‌ل محروم شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

پلاتینی که اعلام بی‌گناهی کرده است در مصاحبه با روزنامه‌ «لوموند» فرانسه نیز گفت: «شرم آور است که این چنین با آبروی کسی بازی کنند. سه ماه محروم شدم. آنچه مرا بیش از هر چیزی آزار می‌دهد این است که با من نیز همان طور ناعادلانه برخورد شده است. وکلایم در حال بررسی اقدامات فیفا هستند و اگر لازم باشد، این پرونده را به دادگاه عالی ورزش می‌بریم.»

,

پلاتینی هنوز قصد دارد به ریاست فیفا برسد اما روز جمعه، انجمن فو‌تبا‌ل انگلیس که یکی از حامیان او برای رسیدن به ریاست بود، اعلام کرد دیگر از او حمایت نمی‌کند. دامیان کولنیز، یکی از اعضای پارلمان انگلیس اعلام کرد نمی‌توان تصور کرد میشل پلاتینی (رییس یوفا) جانشین سپ بلاتر شود و باید یک کمیته‌ اصلاحات مستقل برای حفاظت از اعتبار فیفا تشکیل شود. کولنیز اعلام کرده اگر واقعا پلاتینی این خلاف‌ها را انجام داده باشد، نمی‌توان تصور کرد او ریاست فدراسیون فو‌تبا‌ل را به عهده بگیرد. او اعلام کرد که باید تغییرات اساسی ایجاد شوند. با تمام احترامی که برای میشل پلاتینی قائل هستم، باید بگویم نمی‌توان تصور کرد او رییس فیفا شود زیرا وجهه او خدشه‌دار شده است.

,

ورزش از سوی کسانی رهبری می‌شود که فکر می‌کنند بالاتر از قانون هستند و طوری رفتار می‌کنند که انگار خودمختار هستند. به نظر می‌رسد بلاتر تصور می‌کند «پاپ» است!

,

شیخ سلمان بحرینی، رییس AFC نیز قرار است نامزد انتخابات ریاست فیفا شود. او از سوی 54 عضو یوفا حمایت می‌شود. شاهزاده علی بحرینی نیز به صورت رسمی نامزدی خود را اعلام کرده است.

,

 

,

انتها‌ی‌ خبر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه