اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

شهردار مشهد:

اگر ذائقه‌ی انقلابی گری را حفظ نکنیم عرصه به دست کاسبان سیاسی خواهد افتاد/ دسترسی مردم حاشیه شهر به آثار فاخر هنری باید گسترش پیدا کند

اگر ذائقه‌ی انقلابی گری را حفظ نکنیم عرصه به دست کاسبان سیاسی خواهد افتاد/ دسترسی مردم حاشیه شهر به آثار فاخر هنری باید گسترش پیدا کند
شهردار گفت: باید ذائقه‌ی انقلابی گری را حفظ کنیم. اگر این روحیه را حفظ کردیم همه چیز داریم اما اگر این روحیه از بین رفت، آن وقت عرصه به دست کاسبان سیاسی خواهد افتاد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل صبح توس، سید صولت مرتضوی شهردار مشهد در جمع معاون و مدیران معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد، با اشاره به تحولات این معاونت در دوره جدید، اظهار کرد: آقای جلیلی که در حوزه‌های نرم افزاری و ایده پردازی صاحب نظر هستند، امروز در کار اجرا نیز ورود کردند و این مساله می‌تواند برای آینده مهم و اساسی باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل , صبح توس, صبح توس, ، سید صولت مرتضوی شهردار مشهد در جمع معاون و مدیران معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد، با اشاره به تحولات این معاونت در دوره جدید، اظهار کرد: آقای جلیلی که در حوزه‌های نرم افزاری و ایده پردازی صاحب نظر هستند، امروز در کار اجرا نیز ورود کردند و این مساله می‌تواند برای آینده مهم و اساسی باشد.,

وی با تقدیر از فعالیت نیروهای متعهد در معاونت فرهنگی و اجتماعی، افزود: امروز کار شما مهندسی فرهنگی و اجتماعی است. از وقتی که اینترنت، تبلت و شبکه‌های اجتماعی در جامعه رواج پیدا کرده است، مقوله تربیت پیچیده تر شده و لازم است در این زمینه‌ برای نوجوانان و جوانان کاری جدی صورت بگیرد وی با تجلیل از برنامه زنگ کار که با حضور بیش از 1500 دانش آموز انجا شد گفت: کار چهره به چهره را جدی بگیرید.

,

وی خطاب به حاضرین در جلسه با تاکید بر اینکه از فرصت موجود کمال استفاده را ببرید، تصریح کرد: در اولین دوره از شورای شهر، شهردار و اعضای شورای شهر وقت اجازه ندادند شهدای گمنام را در کوهسنگی دفن کنند. آنجا بود که مرحوم نیشابوری از اعضای شورای شهر پا برهنه در خیابان های مشهد راه افتاد و به سرش می زد و می گفت چه شده که در مشهد چنین اتفاقی افتاده است. این فردی هم که اخیرا در این خصوص، حرف‌هایی را پرتاب کرد، مربوط به همان جریان است و مال خودش نبود.

,

شهردار مشهد ادامه داد: باید ذائقه‌ی انقلابی گری را حفظ کنیم. اگر این روحیه را حفظ کردیم همه چیز داریم اما اگر این روحیه از بین رفت، آن وقت عرصه به دست کاسبان سیاسی خواهد افتاد.

,

وی با اشاره به برنامه‌های انجام شده از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی، تصریح کرد: کارهای خوبی انجام شده و خوشبختانه کارها روی ریل برنامه افتاده است اما هنوز خیلی جای کار هست. ظرفیت فرهنگسراهای ما بیش از اینهاست. با این ظرفیتی که وجود دارد، حداقل باید روزی 1000 نفر به فرهنگسراهای شما رفت و آمد کنند. به سمت ساخت آثار فاخر بروید تئاتر فاخر باید در فرهنگسراها جدی گرفته شود و دسترسی مردم حاشیه شهر به آثار فاخر هنری باید گسترش یابد و از ظرفیت‌های انسانی حاضر در شهر نیز کمال استفاده را بکنید.

,

مرتضوی در پایان خاطرنشان کرد: کارهایی که شما در حوزه ازدواج شروع کرده اید، برای جامعه همچون داروی شفا بخش است و باید گسترش یابد.

,

در این جلسه پیش از سخنان شهردار چند تن از مدیران و کارشناسان معاونت فرهنگی و اجتماعی گزارش هایی را در زمینه رویکردها، عملیات ها و برنامه های آتی این معاونت ارائه کردند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه