اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی:

رهنمودهای رهبری در مسیر برجام نقشه روشن راه است

رهنمودهای رهبری در مسیر برجام نقشه روشن راه است
نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی گفت: رهنمودهای رهبری در مسیر برجام نقشه روشن راه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بازتاب بروجرد "بهرام بیرانوند" افزود: با گذشت دو سال از مذاکرات هسته ای، دلسوزان و منتقدان نکاتی را به تیم مذاکره کننده یادآوری کردند و در این مدت از تلاش تیم مذاکره کننده تشکر شد، اما به واسطه بد عهدی آمریکا، هشدارهایی در این زمینه به تیم مذاکره کننده برای جلوگیری از نفوذ دشمن ارائه شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد , بازتاب بروجرد,

وی اضافه کرد: برجام  که محصول مذاکرات بود بررسی و  رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران بر طی مسیر قانونی برجام تاکید فراوانی داشتند.
به گفته وی رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران در این مسیر بر حفظ منافع ملی و خطوط قرمز تاکیداتی نمودند.
بیرانوند اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب نقاط مهمی را در این نامه بیان نموده بودند که یکی این بود که تحریم ها باید لغو شوند و باید طرف مقابل مراعات اظهارات خود را کنند و تضمین دهند که تحریم ها لغو می شود .
نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی افزود: رهبر انقلاب فرمودند باید مقدمه عملیات ما علاوه بر بحث لغو تحریم ها و اعلام کتبی رئیس جمهور آمریکا، خاتمه یافتن pmd است.
وی بیان کرد: به بهانه برجام ده ها هیئت اروپایی به ایران آمده اند که برای فروش کالاهای خود و رفع مشکل اشتغال جوانان کشورشان اقدام به این کار کرده اند که رهبری هشدار دادند.
وی بیان کرد: تکیه بر توانمندی داخلی و طراحی یک اقتصاد مقاومتی حلال همه مشکلات است چرا که در کشور ما میلیونها جوان تحصیل کرده آماده به کار وجود دارد که با بازوان پرتوان آماه کار هستند.
به گفته وی  ظرفیت های خوب کشور در بخش معادن و قسمت های دیگر می تواند سبب شود تا بر توانمند یهای خود تکیه کنیم و مشکلات اقتصادی کشور را حل نماییم.
وی تصریح کرد: استفاده از ظرفیت های داخلی با رویکرد صادرات باید مد نظر باشد و می توان با استفاده از اقتصاد مقاومتی فرصتی را فراهم نمود که دشمنان به بهانه های مختلف فشارهایی را وارد نکنند.
بیرانوند اضافه کرد: رهبر معظم انقلاب افرادی را که متوجه سختی امتحان نشده بودند آگاه کردند و سرانجام حجت را برهمه تمام کرده و راه درست و منطقی ادامه یرجام و توافق هسته ای را با نامه خود به رییس جمهور روشن کردند.
نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: ادامه مسیر مذاکرات هسته ای و جلوگیری از نفوذ دشمن  و ادامه رشد کشور در زمینه علمی و فناوری و انرژی صلح آمیز هسته ای پیروی بدون چون چرا از رهنمودهای پیامبر گونه رهبری است.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه