اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه شهر دندی؛

تصویب برجام مشروط به رعایت دستورات ولی امر مسلمین است /خاندان وحی و نبوت،عزیزترین و شریفترین انسانهای تاریخ اسلام بودند

تصویب برجام مشروط به رعایت دستورات ولی امر مسلمین است /خاندان وحی و نبوت،عزیزترین و شریفترین انسانهای تاریخ اسلام بودند
امام جمعه شهر دندی گفت: تصویب برجام مشروط به رعایت دستورات ولی امر مسلمین است و همانطور که مقام معظم رهبری تاکید فرمودند، اولا مذاکرات بخاطر لغو تحریم ها بود و باید رئیس‏ جمهور آمریکا و اتحادیه‏ اروپا تضمین کتبی بدهند که تحریم ها یکجا لغو خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اوج بیداری، «حجت الاسلام سید عمران حسینی نسب» با اشاره به نامه مقام معظم رهبری به رئیس جمهور در مورد برجام، اظهارکرد: شروط راهگشای مقام معظم رهبری در مورد برجام هدف اساسی مذاکرات که همان لغو همه تحریمها بود را زنده کرد و ضربه محکم به نقشه های استکبار جهانی وارد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوج بیداری,

وی افزود: وضع هرگونه تحریم درهرسطح و به هر بهانه‏ای از‏جمله بهانه‏های تکراری و خودساخته ‏تروریسم وحقوق بشر توسط هریک ازکشورهای طرف مذاکرات، نقض برجام محسوب خواهد شد.

,

امام جمعه دندی با تسلیت تاسوعا و عاشورای حسینی، گفت: پیام عاشورا سه چیز است ازجمله مبارزه باظلم، چون ملت اسلام پیرو مکتبی است که برنامه آن مکتب خلاصه می‏شود در دوکلمه –لاتَظْلِمُونَ وَلاتُظْلَمُون- نه ظلم کنید و نه زیر بار ظلم بروید.

,

حجت الاسلام حسینی نسب با اشاره به دومین پیام عاشورا، افزود: مبارزه با فساد، وقتی امام علیه السلام دید شخصی چون یزید شرابخوار، قمارباز، حلال کننده محرمات الهی در راس حکومت قرارگرفته فرمود:  وَ عَلَى الاِسْلامِ، ألسَّلامُ إِذْ قَدْ بُلِیَتِ الاُمَّهُ بِراع مِثْلَ یَزِیدَ، با این کار باید فاتحه اسلام خوانده شود.
وی با اشاره به سومین پیام عاشورا، گفت: یکی از اهداف امام حسین علیه السلام امر به معروف و نهی از منکر بود و باید در جامعه به عنوان یک واجب الهی مورد توجه قرار بگیرد، قال علی علیه السلام: لا تَتْرُکُوا الأمْرَ بِالْمَعرُوفِ وَ النَّهىَ عَنِ الْمُنکَرِ فَیُـوَلّى عَلَـیْکُمْ أَشْـرارُکُـمْ ثُمَّ تَدْعُونَ فَلا یُستَجابُ لَکُمْ.
امام جمعه دندی به انتفاضه سوم فلسطین اشاره کرد و گفت: انتفاضه سوم فلسطین براساس هتک حرمت مسجدالاقصی توسط صهیونیست‏ها شکل‏گرفته است و این در زمانی رخداده که پروژه گروه‏های تکفیری در مسیر اهداف رژیم صهیونیستی در منطقه باعث شد جبهه مقاومت در سوریه،عراق و لبنان درگیر پدیده شوم تروریسم تکفیری شوند و صهیونیست‏ها ازخلأ توجه جهان اسلام به مسأله فلسطین برای‏ تصرف کامل قدس شرقی وتخریب مسجدالاقصی استفاده کنند اما ازآنجایی که فلسطین نقطه عطف مبارزات اسلام در برابر جبهه کفر و نفاق است نباید فراموش شود.

,
,
,

حجت الاسلام حسینی نسب با اشاره به سالروز تصویب کاپیتولاسیون، اظهارکرد: با تصویب این قانون اگر اتباع آمریکا و بیگانگان هر جنایتی در کشور مرتکب می شدند ایران حق اعتراض و محاکمه آنها را نداشت که امام در اعتراض به این مساله فرمود-عظمت ایران از بین رفت،استقلال از دست رفت، عزت ما پایکوب شد، مگرما مستعمره هستیم؟مگرایران دراشغال آمریکاست.
وی افزود: این قانون ذلت بار در حالی تصویب شد که ایران با آمریکا رابطه داشت ولی الان که ایران اسلامی هیچ رابطه ای با آمریکا ندارد قطعا دشمنی آمریکا نباید فراموش شود لذا مقام معظم رهبری ۷۰ بارتا الان هشداردادند مواظب نفوذآمریکا باشید.
خطیب نمازجمعه دندی گفت: بر این اساس ملت ایران اسلامی به تأسی از عاشورا زیر بار ذلت نرفته و در هیچ مسائلی فرهنگی، اقتصادی، نظامی و سیاسی به دشمن اجازه نفوذ نخواهدداد.

,
,
,

حجت الاسلام حسینی نسب با اشاره به روز سازمان ملل اظهارکرد: این روز را باید به جهان اسلام تسلیت بگوییم، آمریکا، چون سازمانی است که باید از مظلوم دفاع کند، اما از ظالم حمایت می کند.
وی افزود: سازمان ملل بنابر اولین ماده منشورخود، موظف به تأمین عدالت درشکل ویژه ‏اشیعنی مقابله با متجاوز است ولی همیشه از ظالم حمایت کرده وهیچ وقت عدالت را رعایت نکرده است واین به دو دلیل است یکی اینکه عضویت دائم پنج کشور مستکبر درسازمان ملل است و دوم اینکه حق و تو پنج کشور هروقت قطع نامه ای برعلیه رژیم صهیونیستی صادرشده آمریکا وتوکرده است، دم از واژه های زیبا مانند حقوق بشر، عدالت جهانی میزنند اما درفاجعه مناچون شاه عربستان نوکرسینه چاکش است سکوت کردند.
امام جمعه دندی همچنین یاد شهید آیت الله سید مصطفی خمینی را گرامی داشت و با اشاره به روز آمار و برنامه ریزی، گفت: هم برنامه ریزی و هم آمارخیلی مهم است، آمارطوری باید باشد که اولا اعتماد مردم را بالا ببرد، ثانیا تناقض نداشته باشد، ثالثا در امثال کنترل تورم و گرانی واقعیت داشته باشد.

,
,
,

حجت الاسلام حسینی نسب با اشاره به ۱۱ محرم روز تجلیل از اسرا و مفقودان، گفت: کسانی در این روز اسیر شدند که خاندان وحی و نبوت، عزیزترین و شریفترین انسانهای تاریخ اسلام بودند.

,

انتهای پیام /ج

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه