اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه ایرانشهر؛

واردات خودروهای میلیاردی آن هم در شرایط تحریم معنایش چیست؟/مردم در برابر باندها و اختلاس ها سکوت نکنند

واردات خودروهای میلیاردی آن هم در شرایط تحریم معنایش چیست؟/مردم در برابر باندها و اختلاس ها سکوت نکنند
امام جمعه ایرانشهر با اشاره بر ورود اقلام لوکسی چون خودروهای میلیاردی آن هم در شرایط تحریم گفت: مردم در برابر اختلاس‌ها یا باندهایی که تشکیل می‌شوند و می‌بینید سکوت نکنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پهره؛ حجت الاسلام سید شجاع الدین ابطحی در خطبه های نمازجمعه این هفته همدلی و همراهی بین مسلمین را از بالاترینِ فضیلت‌ها برشمرده و آنگاه به نامه‌ی اخیر مقام معظم رهبری به دولت در تأیید اجرای «برجام»، مشروط بر لحاظ برخی موارد اشاره کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , پهره؛, پهره؛,  حجت الاسلام سید شجاع الدین ابطحی در خطبه های نمازجمعه این هفته همدلی و همراهی بین مسلمین را از بالاترینِ فضیلت‌ها برشمرده و آنگاه به نامه‌ی اخیر مقام معظم رهبری به دولت در تأیید اجرای «برجام»، مشروط بر لحاظ برخی موارد اشاره کرد.,

ابطحی تذکر به «خصومت ذاتی آمریکا» از جناب مقام معظم رهبری و ضعف‌های ساختاری برجام را مورد کنکاش قرار داده و لزوم تعهد کتبی جهت رفع تمامی تحریم‌ها از جانب رییس جمهور آمریکا و اتحادیه‌ی اروپا را نقطه‌ی اوج تذکرات امام خامنه‌ای در نامه‌ی مذکور خواند و در میان فریادهای تکبیر نمازگزاران جمعه ادامه داد: اوج عظمت و اقتدار نظام اسلامی می‌تواند در همین متن رهبری معظم انقلاب تجلی یابد.

,

خطیب جمعه ضمن بیان لزوم مداومت بر ایجاد زیرساخت‌ها لازم جهت اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی و تذکر بر مراقبت از واردات بی‌رویه را مورد بحث قرار داد و با اشاره بر ورود اقلام لوکسی چون خودروهای میلیاردی آن هم در شرایط تحریم، از مردم خواست  در برابر اختلاس‌ها یا باندهایی که تشکیل می‌شوند و می‌بینید و می‌شناسید نباید ساکت بمانید. افرادی که در شرایط تحریم خودروهای میلیاردی وارد می‌کنند خدا می‌داند که پس از تحریم‌ها اقدام به چه کارهایی خواهند نمود.

,

وی با اشاره به واردات لوازم آرایشی به جای مجوز دارو و اشیای لوکس به جای مایحتاج عمومی، حضور مسئولانه‌ی تمامی آحاد جامعه را خواستار شد.

,

همچنین  حجهالاسلام ابطحی با تقدیر از حضور اقشار مختلف مردم در مراسم «اجتماع بزرگ عاشورائیان» که در روز ششم محرم‌الحرام در مصلا برگزار شد، ظرفیت این تجمع را بسیار بیشتر از این دانست و از دست اندرکاران و هیئات مذهبی خواست تا از هم اکنون برای هر چه باشکوه‌تر برگزار شدن این مراسم در سال آینده برنامه‌ریزی کرده و تمهیدات لازم را به کار ببندند.

,

انتهای پیام/ ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه