logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

مشهدی‌عباسی در جمع عزاداران چنار شرق دماوند؛

داعش، برنامه جدید اسلام‌ستیزی غربی‌هاست /مداحان اشعار زیبا انتخاب کنند

داعش، برنامه جدید اسلام‌ستیزی غربی‌هاست /مداحان اشعار زیبا انتخاب کنند
سنت عزاداری و اطعام بیش از ۱۰ شب محرم در بیش از ۶۵ حسینیه و مسجد در سراسر شهرها و روستاهای شهرستان دماوند اجرا می‎شود که یکی از این روستاها چنار شرق دماوند است و شب گذشته میزبان نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  پایگاه خبری تارود، نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در جمع مردم عزادار حسینی روستای چنار خصوص اسلام‌ستیزی که جدال دائمی دشمنان ما است،  اظهار کرد: دشمنان ما مرتب با آن در جدال هستند و بر اساس آمار و ارقامی که در کل دنیا وجود دارد، باآنکه افراد مبلغ اندکی در دنیا دین اسلام را تبلیغ می‌کنند، با این حال گرایش به اسلام بالا است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تارود,

حمیدرضا مشهدی عباسی افزود: در سال گذشته در کشورهای مختلف با گرایش افراد به اسلام‌گرایی و شیعه گرایی باعث شد آمار جمعیت مسیحیت که رتبه اول پیروان این دین را دارد کاسته شود و لذا غربی‌ها سال‌هاست که  از این بابت، احساس خطر کردند و برنامه‌هایی را برای مخدوش کردن اسلام در دستور کار قرار دادند.
وی با اشاره به اینکه یکی از این برنامه‌ها به وجود آوردن داعش بود، توضیح داد: دشمنان اسلام با برنامه‌ریزی‌هایی که انجام می‌دهند و بهره‌برداری از پول نفت، با اسم اسلام داعش را به وجود می‌آورد و علت این برنامه‌ریزی‌ها، مخالفت با اسلام ناب محمدی است.
نماینده مردم دماوند و فیروزکوه اضافه کرد: پرچمی که در دست دارند به جمله مبارک “لااله‌الاالله” نقش بسته‌شده و در کنار این پرچم، یک دختر نه ساله را در کنار خود دارد که آن را به عقد خود درآورده است و این اسلام‌ستیزی توسط گروه ضد اسلام داعش است.

,
,
,

مشهدی عباسی ضمن محکوم کردن اتفاقات رخ‌داده در عربستان، بیان کرد: دشمنان اسلام در عربستان بزرگ‌ترین شعائر دینی و اسلامی به نام حج را لوس می‌کنند و در رمی جمرات با نشستن در ماشین به سمت جایگاه شیطان سنگ پرتاب می‌کنند که اتفاقی که در منا افتاد، پنجمین و یا ششمین اتفاق در عربستان بود.
وی تصریح کرد: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تهدیدی که به آل سعود عربستان وارد کردند، باعث افتخار ملت ایران شدند، چراکه بعد از شنیدن سخنان ایشان رفتارشان تغییر کرد و این نشان از این دارد و باید از اینکه تحت ولایت چنین رهبر فرزانه و بادرایتب هستیم، شاکر خداوند باشیم.

,
,

نماینده مردم دماوند و فیروزکوه با بیان اینکه حزب‌الله لبنان و مسلمانانی که مقلد ایشان هستند، گاهی می‌پرسند که چرا باید رهبر از ملت سوریه حمایت کند، تاکید کرد: می‌دانیم که اگر دخالت ایران نبود، داعش دمشق را موردحمله قرار می‌داد و حکومت سوریه به سقوط می‌کشاندند و ما در پشت مرزهای خودمان باید مبارزه می‌کردیم.

,

مشهدی‌عباسی گفت: پس اگر ما با داعش در حلب و یا موصل بجنگیم، بهتر است که با آن‌ها در ایران و کرمانشاه مبارزه کنیم. این‌ها نکاتی کوچک و پراهمیت است و همین سرداران بزرگ امثال سردار همدانی‌ها رفتند و برنامه‌های اجرایی که داعش داشتند را برهم زدند تا کیلومترها دورتر قتدار جمهوری اسلامی را به رخ جهانیان بکشیم.

,

وی با اشاره به اینکه در این شرایط که دشمن سعی دارد حتی مراسم‌های عاشورا را با تابلوی قمه‌زنی نشان دهد، مداحان و افرادی که در تبیین اسلام نقش دارند، باید حتی در انتخاب اشعار زیبا دقت نمایند و از استفاده از الفاظ نامناسب عزای امام حسین (ع) پرهیز کنند.

,

به گزارش تارود، روستای چنار شرق از روستاهای شهرستان دماوند در ۵ کیلومتر از مرکز این شهرستان است. سکنه کنونی چنار در قسمت شرقی منزل گزیده‌اند و توسط جاده آسفالته با«لونه»ارتباط دارند. در محدوده شمالی روستا،قسمتی از قلعه گل گنگک واقع شده است. کوه گنجی و زرینه کوه در غرب روستای چنار شرق می باشد. در جبهه جنوبی روستا هم همند چنار شرق است.

,

همچنین نماینده مردم دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی در شب‌های محرم در جمع هیئت‌های مختلف مذهبی در شهرها و روستاهای فیروزکوه و دماوند حضور پیدا کرد که امشب مهمان مردم روستای چنار دماوند بودند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه