اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

به منظور آسیب شناسی حوادث:

دومین جلسه مشترک مدیران ایستگاههای آتش نشانی منطقه آزاد انزلی و مناطق همجوار برگزار شد

دومین جلسه مشترک مدیران ایستگاههای آتش نشانی منطقه آزاد انزلی و مناطق همجوار برگزار شد
دومین جلسه مشترک مدیران و فرماندهان عملیات ایستگاه آتش نشانی منطقه آزاد انزلی و ایستگاه های همجوار آن به منظور آسیب شناسی هرچه بیشتر حوادث منطقه برگزار گردید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری افق انزلی دومین جلسه مشترک مدیران و فرماندهان عملیات ایستگاه آتش نشانی منطقه آزاد انزلی و ایستگاه های همجوار در منطقه آزاد انزلی برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری افق انزلی ,

در این جلسه که به ریاست آقای مهندس علیپور جانشین محترم ستاد بحران سازمان منطقه آزاد انزلی تشکیل شد، درباره موضوعات مختلفی از قبیل آسیب شناسی حوادث رخ داده در منطقه و نواحی همجوار، چگونگی افزایش تعامل و همکاری ایستگاه ها در مدیریت حوادث، بحران ها و کاهش صدمات و خسارتهای جانی _ مالی بحث و تبادل نظر شد.

,

در ادامه اکبر قاسم نژاد مدیر امور شهری منطقه آزاد انزلی ضمن تقدیر و تشکر از همکاری مدیران ایستگاههای آتش نشانی در بسیج امکانات در مواقع بحرانی، اظهار داشت: اقدامات خوبی در زمینه افزایش سطح آگاهی شهروندان محدوده منطقه و دانش پیشگیری از حوادث و اقدامات ضروری در بحران ها با برگزاری کلاسهای آموزشی در ایستگاه آتش نشانی، مدارس، کارخانجات و مجتمع های مسکونی و تجاری صورت گرفته است و بازدیدهای دوره ای از مکانهای پرجمعیت منطقه در جهت پیشگیری از وقوع حوادث توسط کارشناسان آتش نشانی منطقه آزاد انزلی صورت می پذیرد.

,

گفتنی است در این جلسه که با حضور مدیران ایستگاههای آتش نشانی بندرانزلی، اداره اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان، بندرکیاشهر، شهرستانهای خمام و خشکبیجار و مدیرعامل شرکت منادیان ایمنی شمال برگزار شد، کارشناسان به بحث و تبادل نظر در خصوص چگونگی ارتقای سطح علمی و فنی آتش نشانان پرداخته و پیشنهاداتی در خصوص حفظ و افزایش سطح جسمانی و روانی آنها ارائه گردید.

,

انتهای خبر/

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه