اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر قزوین:

بی‌برنامگی وزارت راه‌وشهرسازی علت کمرنگ شدن انتخابات نظام مهندسی/ شورای شهر را ترجیح دادم

بی‌برنامگی وزارت راه‌وشهرسازی علت کمرنگ شدن انتخابات نظام مهندسی/ شورای شهر را ترجیح دادم
رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر قزوین گفت: انتخابات با استقبال خوبی برگزار نشد که این امر ریشه در بی‌برنامگی وزارت راه‌وشهرسازی داشت، همچنین این بی‌برنامگی از شخص آقای وزیر و معاونین مربوطه آن‌ها در حوزه نظام مهندسی نشأت می‌گرفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین غیاثوند، رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر قزوین در مصاحبه با خبرنگار اجتماعی  صبح قزوین در خصوص ابطال انتخابات نظام مهندسی استان اظهار کرد: رئیس نظام مهندسی کشور نامه‌ای به وزیر مبنی بر ابطال این انتخابات نوشته اما تا به امروز تائید این نامه ابلاغ نشده است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,

وی به کیفیت این انتخابات اشاره کرد و گفت: این دوره انتخابات یکی از ضعیف‌ترین انتخابات چند دوره اخیر بوده و به دلیل ناهماهنگی در استان از مشارکت بسیار ضعیفی برخوردار بود. 
غیاثوند افزود: انتخابات با استقبال خوبی برگزار نشد که این امر ریشه در بی‌برنامگی وزارت راه‌وشهرسازی داشت و این بی‌برنامگی از شخص آقای وزیر و معاونین مربوطه آن‌ها در حوزه نظام مهندسی نشأت می‌گرفت. 
وی به موضوع دیگری در این مورد اشاره کرد و گفت: در ابتدا اعلام کردند افرادی که حق عضویت پرداخت نکرده‌اند نمی‌توانند در رأی‌گیری مشارکت کنند اما در فاصله کمی تا انتخابات، این دستور را ملغی کردند که نفس این موضوع کار درستی نبود. 
عضو شورای شهر قزوین در خصوص ایرادی که نسبت به قانون هماهنگی کشوری گرفته شد، ابراز کرد: براساس بخشنامه مبهم آقای وزیر اعلام شد افرادی که عضو کارمندان شهرداری، فرمانداری و اعضای شورای شهر هستند نمی‌توانند در این انتخابات شرکت کنند که این موضوع نیز غلط بود. 
وی اضافه کرد: طبق قانون، شورای شهر و هیئت مدیره نظام مهندسی به عنوان شغل دائمی تلقی نمی‌شود اما با ممنوع شدن شرکت این اعضا در انتخابات، بسیاری از افراد انصراف دادند که این امر سبب پایین آمدن وزن کاندیداها شد، همچنین چهره‌هایی که می‌توانستند در شرایط رکود محض موثر واقع شوند، از لیست کاندیداها حذف شدند. 
این مسئول در ادامه تصریح کرد: برخی از کاندیداها موازین اخلاقی، ادب و تقوای انتخاباتی را رعایت نکردند؛ در فضای مجازی و رسانه‌ها مطالب غلط و بی‌پایه و اساس نشر دادند و این عمل از شرکت بسیاری دوستان در انتخابات جلوگیری کرد که در مجموع این افراد رأی نیاوردند اما همین امر انگیزه شرکت در انتخابات را کم کرد. 
وی تاکید کرد: اگر شرایط انتخابات باز بود و حضور سایر افراد در آن ممنوع نبود، قطعا شاهد هیئت‌مدیره قوی‌تری بودیم. 
غیاثوند در پایان خاطرنشان کرد: بنده به شخصه کاندید این انتخابات بودم و برای ادامه آن باید از شورای‌شهر استعفا می‌دادم اما به جهت اعتمادی که مردم شهر به من داشتند و علاقه‌ای که نسبت به خدمت‌رسانی به این موضوع داشتم، استعفا ندادم و شورای شهر را انتخاب کردم. 

انتهای پیام/پ

,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه