اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

استاد حوزه و دانشگاه:

تائید حکم اعدام آیت الله نمر مهر ننگ دیگری برچهره ال سعود است/ مدعیان دروعین حقوق بشر و سازمان ملل با سکوت مرگبار خود از جنایات سعودی ها حمایت می کنند

تائید حکم اعدام آیت الله نمر مهر ننگ دیگری برچهره ال سعود است/ مدعیان دروعین حقوق بشر و سازمان ملل با سکوت مرگبار خود از جنایات سعودی ها حمایت می کنند
استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به اینکه اجرای حکم آیت الله نمر باعث بیداری بیش از پیش جهان اسلام می شود، افزود: تائید و اجرای حکم رهبر شیعیان عربستان مهر ننگ و تباهی دیگری بر چهره ال سعود است و حکام جیره خور آنها را به انحطاط و نابودی سوق خواهد داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام  علی رهسپار در خصوص تائید حکم اعدام شیخ باقرالنمر در گفتگو با تابان تربت، اظهار داشت: دولت وهابی و مزدور ال سعود در جریان حمایت از تروریست های داعشی و النصره چهره پلید خود را به جهان اسلام آشکار کرد و این حماقت ها تا جائی پیش رفت که با ارسال نیرو و تجهیزات در صدد اختلاف بین مسلمانان منطقه برخواسته و یکی از مسببان اصلی کشتار مردم بی گناه در کشورهای اسلامی محسوب می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  , تابان تربت,

وی بیان داشت: اعلام اعدام حکم آیت الله نمر ضعف و استیصال دولت سعودی را می رساند و بعد از کشتار مسلمانان در یمن و فاجعه منا، این اقدام جنایتکارانه، باعث بیداری بیش از پیش جهان اسلام و تزلزل و فروپاشی در نظام سعودی است.

,

رهسپار با اشاره به اینکه اجرای حکم آیت الله نمر تبعات سنگینی برای عربستان خواهد داشت، افزود: اجرای حکم رهبر شیعیان عربستان باعث ناآرامی در این کشور و هزینه ای سنگین برای حکام سعودی خواهد بود و مسلمانان جهان اعم از شیعه و سنی در قبال این حرکت جنایتکارانه ساکت نمی نشینند.

,

استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: زمانی  که کوچکترین حادثه ای در گوشه و کنار میهن اسلامی ایران رخ می دهد، مدعیان دروغین حقوق بشر و سازمان ملل نسبت به آن واکنش های تندی را نشان می دهند، اما در قبال اقدامات خبیثانه ال سعود با سکوت مرگبار خود، جنایات آنها را تائید می کنند.

,

وی اذعان کرد: امروز جهان اسلام با اقدامات جنایتکارانه ال سعود بیش از گذشته بیدار شده و پی به مزدوری و نوکری عربستان برده و به فضل الهی زمان زیادی  تا فروپاشی حاکمان سعودی باقی نمانده است.

,

کارشناس مسائل مذهبی متذکر شد: دولت سعودی با اعدام آیت الله نمر باعث اختلاف در عربستان خواهد شد و جنگ و درگیری که در سلطنت سعودی ها به راه افتاده با این اقدام شعله ور تر می شود و مردم عربستان هم نسبت به این اقدام، واکنش نشان خواهند داد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه