اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

امام جمعه بروجرد:

بسیج دانش آموزی و تحت پوشش درآودن قشر نوجوان از ضروریات دوران کنونی است

بسیج دانش آموزی و تحت پوشش درآودن قشر نوجوان از ضروریات دوران کنونی است
امام جمعه بروجرد گفت: بسیج دانش اموزی و تحت پوشش درآودن قشر نوجوان از ضروریات دوران کنونی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از  بازتاب بروجرد حجت الاسلام"حسن ترابی" در خطبه های این هفته نماز جمعه بروجرد افزود: هشتم آبانماه سالروز شهادت شهید محمد حسین فهمیده است که هرساله در این روز حال و هوای جبهه های دفاع مقدس را در یادها زنده می کند و نسل امروز با رشادت های مجاهدان دوران دفاع مقدس بیشتر آشنا می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بازتاب بروجرد , بازتاب بروجرد,

وی اضافه کرد: هشتم آبانماه به عنوان روز نوجوان نامگذاری شده و باید تلاش کرد تا با ابزارهای هنری ، زوایای زندگی این نوجوان 13 ساله را برای نسل امروز و آینده منتقل نماید .
امام جمعه بروجرد تصریح کرد: جوانان سرمایه های عظیم یک کشور هستند و باید به نیازهای آنان توجه شود و یکی از مهمترین و بهترین کاری که می تواند دوران نوجوانی را در جهت صحیح پاسخ دهد، بسیج است.
وی افزود: بسیج دانش اموزی و تحت پوشش درآودن قشر نوجوان از ضروریات دوران کنونی است که سازمان بسیج به این مهم بپردازد و جوانان و نوجوانان را در دفاتر بسیج ثبت نام نماید که این کار سبب می شود تا جوانان و نوجوانان از انحرافات محفوظ بمانند.
خطیب جمعه بروجرد با اشاره به این که در دوران دفاع مقدس سه هزار و 600 دانش اموز به شهادت رسیده اند گفت: شهرستان بروجرد نیز در این دوران 304 دانش اموز را تقدیم انقلاب اسلامی ایران کرده که از این تعداد 170 دانش اموز در جبهه های نبرد با دشمن و 134 دانش اموز هم مظلومانه در بمباران های دشمن به شهادت رسیده اند.
حجت الاسلام ترابی با اشاره به تایید حکم اعدام شیخ نمر افزود: این هفته دادگاهی در این راستا برگزار شد و حکم اعدام روحانی مجاهد شیعه عربستان آیت الله نمر تایید شد که این حکم موجی از اعتراضات را به همراه داشت.
به گفته وی گروه های شیعه در پی این اقدام به خیابانها آمدند و این حکم ظالمانه را محکوم کردند .
امام جمعه بروجرد با اشاره به این که سیاست های آل سعود با شکست روبرو شده است افزود: آنچه که باعث شد تصمیم شتاب زده ای در خصوص حکم اعدام شیخ نمر بگیرند، شکست های پی در پی آنان بود.
وی بیان کرد: در صورت حماقت های آنان و اجرای این حکم بندانند که نابودی خود را سرعت بخشیده اند و با دست خود گور خود را خواهند کند.
خطیب جمعه بروجرد با اشاره به فرا رسیدن 13 آبان تصریح کرد: یکی از آرمانهای امام(ره) و انقلاب استکبار ستیزی است و امریکا در راس استکبار و دشمن درجه یک ملت ایران است.
به گفته وی توافق هسته ای ذره ای از دشمنی ایران با امریکا کم نکرده بلکه دشمنی آنان با ملت ایران بیشتر شده و در راهپیمایی 13 آبان امسال پر شورتر از همیشه حضور خواهند داشت و فریاد مرگ بر امریکا را سر خواهند داد.
وی اضافه کرد: دنیای امروز منتظر است که ملت ایران بعد از اجرای برجام و توافق آیا همچنان روی آرمانهای خود ایستاده یا نه، لذا راهپیمایی امسال 13 آبان از حساسیت خاصی برخوارد است.
انتهای پیام/ 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه