اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گلستان:

جز رهبری هیچکس بر مردم حجت ندارد / کمر استکبار را در 13 آبان می شکنیم / اینکه برخی شعار می دهند رهبری تنهاست شعار انحرافی است

جز رهبری هیچکس بر مردم حجت ندارد / کمر استکبار را در 13 آبان می شکنیم / اینکه برخی شعار می دهند رهبری تنهاست شعار انحرافی است
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گلستان گفت : دشمن باید از شما بترسد ، اینکه امروز برخی شعار می دهند رهبری تنهاست و مظلوم است شعار انحرافی است ، رهبری امروز پرچم امام زمان (عج) را دارد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما ؛ حجت الاسلام والمسلمین احمدرضا احمدی رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گلستان شامگاه گذشته(8 آبان ماه) در مراسم چهاردهمین یادوراه شهدای روستای سرکلاته گرگان گفت : همه علوم قدیم و جدید و هر آنچه که از معصوم به ما رسیده برای ایجاد یک نگرش در ماست .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گلستان ما,

وی افزود: تا مادامی که پدیده های اجتماعی تعریف نشوند نمی توانیم گرایشات خود را تعریف کنیم به همین دلیل انبیا آمدند تا نگرش ما را تغییر دهند .

,

حجت الاسلام احمدی تصریح کرد : شهدا در کلاس مکتب عرفانی و کلام الهی توانستند نگاهی به عالم خلقت و معرفت پیدا کنند و تفاوت انسان ظاهر بین با انسان عارف در این است که عارف عالم را با وجود خود مشاهده کرده و در آن تردید نمی کند.

,

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان گلستان خاطر نشان کرد: شهدا در راه خود تردیدی نداشتند و اگر بخواهیم عظمت شهدا را معرفی کنیم باید بدانیم شهدا به عالم شهود دست پیدا کرده اند .

,

احمدی با اشاره به اینکه مرحله اول شهود و کمال تغییر نگرش است، گفت : از جبهه اباعبدالله الحسین(ع) تا جبهه دفاع مقدس همه رزمندگان و جانبازان از خود گذشتند تا جمال رب را ببینند و اگر ما به معرفت شهدا نرسیم باختیم .

,

وی ادامه داد : انقلابی بودن و ماندن در صحنه باعث یاس و ناامیدی استکبار می شود و شهدا نیز خون خود را ندادند جز برای مبارزه با استکبار لذا همانطور که شهدا گفتند انقلاب را حفظ کنید و در میدان باشید .

,

اینکه امروز برخی شعار می دهند رهبری تنهاست و مظلوم است شعار انحرافی است

, اینکه امروز برخی شعار می دهند رهبری تنهاست و مظلوم است شعار انحرافی است, اینکه امروز برخی شعار می دهند رهبری تنهاست و مظلوم است شعار انحرافی است,

این مقام فرهنگی اشاره کرد: دشمن باید از شما بترسد ، اینکه امروز برخی شعار می دهند رهبری تنهاست و مظلوم است شعار انحرافی است ، رهبری امروز پرچم امام زمان (عج) را دارد ، این مردم زیر پرچم ولایتند ، دروغه والله دروغه که رهبری تنهاست ، حسین بن علی ، علوی صفت و حیدری مآب در میدان است .

,

احمدی یادآور شد: به لطف خداوند برجام را پشت سر گذاشته ایم حالا چهار تا نگرش در دو طرف مخالف و موافق وجود دارد و من از بزرگان استان می خواهم تا بر این موضوع نظارت کنند چرا که برخی ها شعار سال 57 را نمی فهمند و برجام را مستمسک کرده تا انقلاب را تضعیف کنند .

,

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان که در یادواره شهدا سخن می گفت ، اذعان کرد: ما با ولایت فقیه کمر استکبار را در روز 13 آبان زمین می زنیم و باید توی میدان باشید همانطور که رهبری گفت من یک انقلابی ام یعنی در میدان است و با احدی شوخی و تعارف ندارد .

,

احمدی گفت : به حرف های این و آن گوش ندهید و فقط به دو لب رهبری نگاه کنید و جز ایشان هیچ کس برای ما حجت نیست و احدی بر شما حجیت ندارد و میزان ولی خداست .

,

انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه