اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل حج و زیارت چهارمحال و بختیاری:

چهارمحال و بختیاری حاجی مفقودی در حادثه منا ندارد/پیگیری روند شکایت از آل سعود باید محقق شود

چهارمحال و بختیاری حاجی مفقودی در حادثه منا ندارد/پیگیری روند شکایت از آل سعود باید محقق شود
مدیرکل حج و زیارت چهارمحال و بختیاری گفت: با پیدا شدن پیکر سه تن از حجاج مفقود شده در فاجعه منا این استان دیگر حاجی مفقود شده ندارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یوسف آقابزرگی مدیرکل حج و زیارت چهارمحال و بختیاری در مصاحبه اختصاصی با جهانبین نیوز اظهار کرد: در این استان سه تن از حجاج در لیست مفقودین قرار داشتند.

وی با تاکید بر اینکه تکلیف این سه مفقود در چهارشنبه هفته گذشته روشن شد ادامه داد: خوشبختانه در حال حاضر در چهارمحال و بختیاری حاجی مفقودی وجود ندارد.

آقابزرگی خاطرنشان کرد: آقای کیوانی یکی از مفقودین این استان بود که بدون مجوز در عربستان دفن شده است و پیگیری‌های لازم برای بازگرداندن پیکرش به ایران در حال انجام است.

مدیرکل حج و زیارت چهارمحال و بختیاری افزود: آقای اله‌وردی یکی دیگر از حجاج مفقودی در چهارمحال و بختیاری است که پیکرش در عربستان پیدا شده است و با رضایت خانواده در عربستان دفن خواهد شد.

آقابزرگی در ادامه بیان داشت: سلطانعلی نفر آخرین حاجی مفقود شده در حادثه منا از این استان بود که چهارشنبه هفته پیش پیدا شد و با حضور پرشور مردم تشییع شد.

وی با اشاره به اینکه هنوز هیچ غرامتی از سوی دولت عربستان به خانواده‌های حجاج جان باخته در منا داده نشده است گفت: پیگیری‌ها در این زمینه در حال انجام است.

آقابزرگی بیان داشت: خانواده‌های حجاج با حضور در دادگاه و صدور وکالت‌نامه از سوی آن‌ها روند پیگیری شکایت به سرکنسول‌گری ایران در جده می‌سپارند تا به این ترتیب این موضوع از طریق بین‌المللی پیگیری شود و ان شاالله حق خانواده‌ها پرداخت شود.

مدیرکل حج و زیارت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه کم کم به مراسم چهلم جانباختگان فاجعه منا نزدیک می‌شویم خاطرنشان کرد: هفته آینده در شهرکرد مراسم چهلم حجاج با حضور خانواده‌های آن‌ها برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه