logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

مدیر کل پدافند غیرعامل استان مرکزی:

مدارس، موثرترین مکان آموزش پدافند غیرعامل/مدیریت ورود به فضای مجازی در خانواده ها ضروری است

مدارس، موثرترین مکان آموزش پدافند غیرعامل/مدیریت ورود به فضای مجازی در خانواده ها ضروری است
مدیر کل پدافند غیرعامل استان مرکزی با تأکید بر اینکه نهادینه‌سازی و تعمیق فرهنگ پدافند غیرعامل در مدارس ضروری است گفت:مدارس یکی از مؤثرترین مکان‌ها برای آموزش پدافند غیرعامل محسوب می‌شوند.
[

به گزارش دیارآفتاب به نقل از شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛نورخدا قاسمی مدیر کل کمیته پدافند غیرعامل استان مرکزی ۱۱ آبان‌ماه در همایش پدافند غیرعامل که به مناسبت این هفته با حضور مدیران مدارس آموزش و پرورش در سالن امام علی(ع) اراک برگزار شد با اشاره به ضرورت فرهنگ‌سازی پدافند غیرعامل در جامعه گفت: پدافند غیرعامل از بدو تولد انسان آغاز و تا همیشه عمر بشر مورد نیاز است و متعلق به یک دوران و زمان خاصی نیست.

, دیارآفتاب, دیارآفتاب, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با بیان اینکه پدافند غیرعامل مصونیت‌سازی و آمادگی بشر در برابر اقداماتی است که حیات و زندگی او را به خطر می‌اندازند بیان کرد: باید به صورت جدی با برنامه‌ریزی مناسبت نسبت به فرهنگ‌سازی و ایجاد باور نقش و تأثیر پدافند غیرعامل در کاهش آسیب‌های اجتماعی و فرهنگی اهتمام ورزید.

قاسمی با بیان اینکه ما اگر تهدیدات را بشناسیم راحت‌تر با آنها مقابله خواهیم کرد افزود: برخی از تهدیدات طبیعی هستند مانند سیل، زلزله، سونامی و غیره که وقوع آنها خارج از اختیار انسان است اما برخی از تهدیدات یا انسان ساز بوده و یا اینکه از سوی دشمنان به جامعه‌ای تحمیل می‌شود که در راستای این تهدیدات همگان باید هوشیار و آگاه باشند چرا که غفلت از این نوع تهدیدات جبران‌ناپذیر است.

مشاور استاندار مرکزی ادامه داد: امروز دشمن تحریم‌ها و تهدیدات متنوعی را علیه کشور ما اعمال کرده که مقابله با آنها نیازمند آگاهی بخشی و آموزش است و آموزش و پرورش در این راستا نقش و رسالت مهمی ایفا می‌کند.

وی با تأکید بر اینکه نهادینه‌سازی و تعمیق فرهنگ پدافند غیرعامل در مدارس ضروری است اظهار کرد: مدارس یکی از مؤثرترین مکان‌ها برای آموزش پدافند غیرعامل محسوب می‌شوند، بنابراین در وهله اول باید این مقوله را به خوبی شناخته‌ وآگاهی لازم را به مردم در این راستا ارائه کرد.

قاسمی در ادامه فضای مجازی، فضای الکترونیکی و ماهواره را از مهمترین تهدیدات دشمن علیه کشور برشمرد و با تأکید بر ضرورت مدیریت این فضاها توسط مسئولان و به ویژه خانواده‌ها گفت: دفاع جزئی از هویت یک ملت زنده است و ملتی که نتواند از خود در مقابل تهدیدات دفاع کند زنده نیست.

این مقام مسئول در پایان با بیان اینکه برای مقابله با دشمنان باید با هوشیاری تهدیدها را شناخت، چرا که امروز دشمنان با اشکال مختلف وارد میدان جنگ شده‌اند ادامه داد: یکی از مهمترین تهدیدهای جامعه شبکه‌های مجازی و ماهواره‌ای است که قشر جوان و نوجوان کشور را زیر نظر گرفته‌اند که باید نسبت به این نوع تهدیدات هوشیار بود که بهترین راهکار آن نیز نهادینه کردن فرهنگ خود حفاظتی است و آموزش و پرورش در این زمینه می‌تواند آموزش لازم را ارائه دهد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مرکزی:
سست کردن بنیان خانواده اساسی‌ترین رسالت دشمنان و بیگانگان است

, معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مرکزی:,
, سست کردن بنیان خانواده اساسی‌ترین رسالت دشمنان و بیگانگان است, سست کردن بنیان خانواده اساسی‌ترین رسالت دشمنان و بیگانگان است,


در ادامه این مراسم عباس قاسمی معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مرکزی افزود: سست کردن بنیان خانواده اساسی‌ترین رسالت دشمنان و بیگانگان است.

وی با بیان اینکه سست کردن بنیان خانواده اساسی‌ترین رسالت دشمنان و بیگانگان است و امروزه با ترفندهای مختلف خانواده و ایمان و اعتقاد جوانان و نوجوانان ما را هدف گرفته‌اند اظهار کرد: بروز رفتارهای جنسی، ابتذال و انحطاط اخلاقی و... از آسیب‌های پرخطر مصرف مواد صنعتی به خصوص شیشه است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

قاسمی گفت: یکی از مهمترین راهکارهای مقابله با آسیب‌های شبکه‌های مجازی، تقویت ایمان فرزندان و دانش‌آموزان است که آموزش و پرورش در این راستا نقش مهمی ایفا می‌کند، پیشگیری زودرس در جلوگیری از انحطاط و انحراف خانواده‌ها اثر مثبتی دارد، آموزش و پروش باید در کنار ارائه مباحث درسی به دانش‌آموزان آموزش‌های لازم را نیز در راستای استفاده صحیح از این فضاها و مقابله با آسیب‌ها و تهدیدات آن ارائه کند.

معاون دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان مرکزی گفت: متأسفانه امروزه خانواده‌ها بدون هیچ‌گونه آموزش و توجهی به سن فرزندان به راحتی زمینه استفاده آنها از این فضاها را فراهم می‌کنند که این خود خطرآفرین است؛ لذا ضرورت دارد خانواده‌ها در وهله اول خود این تهدیدها و آسیب‌های شبکه‌های اجتماعی را شناخته و خطرات آن را به فرزندان  یادآوری و گوشزد کنند.

قاسمی از اعتیاد و مشروبات الکلی به عنوان یکی دیگر از معضلات و آسیب‌های کنونی جامعه اشاره و اضافه کرد: این معضل روز به روز در حال گسترش است که باید به صورت جدی به مقابله با آن پرداخت و کنترل و نظارت یکی از راهکارهای مدیریت این معضلات است.

قاسمی با اشاره به اینکه ما اگر امروز برای فرزندان خود برنامه نداشته باشیم، دیگران برای آنها برنامه‌ریزی می‌کنند ادامه داد: بحران امروز جامعه بحران معنویت است و ما باید فرزندان خود را بیش از پیش به سوی فضای معنوی هدایت کرده و بعد ایمان آنها را تقویت کنیم تا بتوانند در مقابل این تهدیدات ایستادگی کنند.

یادآور می‌شود که از چهارم تا ۱۰ آبان‌ماه به عنوان هفته پدافند غیرعامل نامگذاری شده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه