اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیرکل سابق تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو:

اعلام وزارت خزانه‌داری آمریکا درباره کاهش تحریم لوازم پزشکی مانور تبلیغاتی است

اعلام وزارت خزانه‌داری آمریکا درباره کاهش تحریم لوازم پزشکی مانور تبلیغاتی است
مدیرکل سابق تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو با بیان این که ما تحریم جدی در زمینه خرید لوازم پزشکی نداشته‌ایم؛ اعلام رسمی وزارت خزانه داری آمریکا درباره کاهش تحریم فروش لوازم پزشکی را مانور تبلیغاتی دانست.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین کیوان، در گفت‌وگو با خبرنگار سازمان بسیج جامعه پزشکی درباره اعلام وزارت خزانه داری آمریکا، مبنی بر کاهش رسمی تحریم‌های فروش لوازم پزشکی گفت: اطلاعات دقیق و محکمی دارم که ما در زمینه تجهیزات پزشکی تحریم قابل توجهی نداشته‌ایم و این اعلام وزارت خزانه‌داری آمریکا یک مانور تبلیغاتی است.

مدیرکل سابق تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو، ادامه داد: ما مشکل انتقال پول داشته و داریم که با مدیریت صحیح حل خواهد شد و ربطی به تحریم‌ها ندارد.

وی با بیان اینکه ۹۰ درصد تجهیزات پزشکی از خارج از کشور وارد می‌شود، گفت: در برخی موارد، تولید برخی لوازم در داخل هزینه بیشتری نسبت به واردات آن دارد.

کیوان، ادامه داد: بعضی از شرکت‌ها از عدم اطلاع مدیران ما استفاده کرده و به آنها اطلاعات غلطی در رابطه با تحریم لوازم پزشکی می‌دهند و از سوی دیگر کالاهایی را که تحریمی اعلام می‌کنند از آمریکا خریداری کرده و به کشور ثالث می‌فرستند، و از آن کشور‌ها دو تا سه برابر قیمت اصلی با ارز دولتی به ما می‌فروشند.

مدیرکل سابق تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو، تصریح کرد: ما در بسیاری از مواقع به دلیل سیاست‌های داخلی خود موانعی را برای ممانعت از ورود بی‌ضابطه لوازم پزشکی به وجود آوردیم و این اعلام تبلیغاتی وزارت خزانه‌داری امریکا ممکن است موجب ورود بی‌ضابطه لوازم پزشکی به کشور شده و استقلال پزشکی ما را خدشه دار کند.

وی واردات تجهیزات پزشکی از چین را به دلیل تحریم‌ها ندانست و گفت: واردات از چین به دلیل تحریم‌ها نبوده است و تجهیزات وارد شده دارای استاندارد و تاییدیه‌های بین المللی هستند؛ حتی کشور امریکا که خود صاحب برند است نیز در مواردی تجهیزات خود را در چین می‌سازد.

انتهای پیام/خ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سازمان بسیج جامعه پزشکی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه