به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرویس سیاسی“آرمان کرمان” ؛ صبح امروز همزمان با سراسر کشور مردم همیشه در صحنه دیار کریمان بار دیگر یکپارچه و با حضوری پرشور در راهپیماییی ضد استکباری ۱۳ آبانماه یکصدا فریاد “مرگ بر آمریکا” و ” مرگ بر اسرائیل” سر دادند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, “آرمان کرمان” ؛ , “آرمان کرمان” ؛,در این مراسم پر شور دانش آموزان سراسر استان کرمان با همراهی مسئولین غیور نهادهای مختلف و مردم ولایتمدار استان حمایت خود را از ولی امر مسلمین حضرت آیت الله سید علی خامنه ای و انزجار خود را نسبت به شیطان بزرگ و توطئه های استکبار جهانی که در رأس آنها امریکاست؛ نشان دادند.
کرمان
ریگان
عنبرآباد
انتهای پیام/
در این مراسم پر شور دانش آموزان سراسر استان کرمان با همراهی مسئولین غیور نهادهای مختلف و مردم ولایتمدار استان حمایت خود را از ولی امر مسلمین حضرت آیت الله سید علی خامنه ای و انزجار خود را نسبت به شیطان بزرگ و توطئه های استکبار جهانی که در رأس آنها امریکاست؛ نشان دادند.
,کرمان
, کرمان, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ریگان
, ریگان ,, ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, عنبرآباد
, عنبرآباد, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, , ,
,
, انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه