logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  2. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  3. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  4. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  5. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  6. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  7. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  8. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  9. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  10. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  11. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  12. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  13. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  14. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  15. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  16. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  17. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  18. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  19. گسست میان ادعا و واقعیت
  20. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی

ریشه حماسه عظیم۱۳ آبان در قیام امام حسین(ع) است/ یوم الله ۱۳ آبان روز مرگ بر آمریکاست

ریشه حماسه عظیم۱۳ آبان در قیام امام حسین(ع) است/ یوم الله ۱۳ آبان روز مرگ بر آمریکاست
امام جمعه شهرستان خاش گفت: حماسه عظیم ۱۳ آبان فقط یک واقعه ای تاریخی نیست بلکه فرهنگی از ارزش های والای اسلامی است و ریشه در عاشورای حسینی دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تفتان ما حجت الاسلام محمد حسین میری در  خصوص ۱۳ آبان با اشاره به تفکر ولایی حضرت امام (ره) و پیروی دانشجویان پیرو خط امام در تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در کشورمان در سال ۵۸ اظهار کرد: دشمن در لانه جاسوسی تفکر سلطه بر ملت ایران را در سر داشت و سال‌ها با تلاش در جهت عملی ساختن این هدف در ایران فعالیت کرد که با تفکر والای حضرت امام خمینی (ره) دشمن نتوانست در این لانه جاسوسی به فعالیت خود ادامه دهد و بالاخره با رشادت و شهادت دانش‌آموزان این لانه جاسوسی تسخیر شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تفتان ما, تفتان ما,

وی ادامه داد: ملت ایران طی چند دهه اخیر برای تحقق اهداف والای اسلام و انقلاب مبارزه بی‌امانی را با استکبار جهانی و کشورهای زورگوی غربی انجام داده و در این مسیر شهدای بسیاری را تقدیم اسلام و انقلاب کرده‌اند.

,

حجت الاسلام میری بیان  کرد: ملت ایران به رهبری بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی پس از پیروزی انقلاب تلاش بسیاری برای مبارزه با استعمار و استکبار داشته‌اند.

,

وی اذعان کرد: حماسه عظیم ۱۳ آبان فقط یک واقعه ای تاریخی نیست بلکه فرهنگی از ارزش های والای اسلامی است و ریشه در عاشورای حسینی دارد.

,
وی خاطرنشان کرد: در این روز جمعی از لاله‌های انقلاب به نشانه حمایت و اطاعت از فرامین رهبر کبیر انقلاب اسلامی که آحاد ملت را به هوشیاری و مقاومت در برابر رژیم ستمشاهی فرا خوانده بودند، با تعطیلی کلاس‌های درس در دانشگاه تهران تجمع کردند و شعارهای مرگ بر شاه، مرگ بر آمریکا و … سر دادند.
,

امام جمعه شهرستان خاش اظهار کرد: بعد از گذشت سال‌ها از این روز تاریخی ملت ایران همچنان فریاد مرگ بر آمریکا را بر زبان دارند و از اقدامات و توطئه‌های آن اعلام انزجار می‌کنند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه