اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان جویبار:

رزمایش الی بیت المقدس در جویبار برگزار می‌شود/حضور سه گردان در این رزمایش

رزمایش الی بیت المقدس در جویبار برگزار می‌شود/حضور سه گردان در این رزمایش
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج جویبار گفت: رزمایش الی بیت المقدس، با هدف ارتقای توان و آمادگی رزمی بسیجیان در شهرستان جویبار برگزار خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جویباران، سرهنگ اسماعیل نادعلی امروز طی گفت‌وگویی با اشاره به برگزاری رزمایش الی بیت المقدس در شهرستان جویبار، اظهار کرد: این رزمایش در روزهای 14 و 15 آبان(پنجشنبه و جمعه) در منطقه عمومی شهرستان جویبار برگزار می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جویباران,

وی افزود: در این رزمایش سه گردان بیت المقدس که طی چندین فراخوانی آمادگی لازم را کسب کرده‌اند، شرکت خواهند کرد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان جویبار با اشاره به هدف برگزاری این رزمایش، تصریح کرد: این رزمایش در راستای تحقق منویات حکیمانه و دلسوزانه مقام معظم رهبری و با هدف ارتقای توان و آمادگی رزمی بسیجیان گردان های الی بیت المقدس در شهرستان جویبار برگزار خواهد شد.

وی افزود: امروزه تهدیداتی که متوجه کشور است احصا شده و در راستای مقابله با آنها و برطرف کردن آسیب‌های احتمالی و تمرین براساس این تهدیدات جدید، این رزمایش در سطح کشور برگزار می شود.

نادعلی با اشاره به اینکه عمق راهبرد کشور ما در مقابله با دشمنان تکیه بر نیروهای مردمی است، گفت: مصداق حضور نیروهای مردمی در جبهه‌های حق علیه باطل دوران دفاع مقدس است که با تکیه بر همین نیروها پیروزی نصیب کشورمان شد.

وی افزود: بر مبنای تهدیداتی که متوجه کشورمان است در طول سال آموزش های لازم به بسیجیان داده شده و در این رزمایش میزان آمادگی آنها طی دو روز سنجیده و ارزیابی می‌شود.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج جویبار در پایان با بیان اینکه تمامی تاکتیک‌هایی که در این رزمایش آموزش داده و اجرا می شود، نظامی نیست، خاطرنشان کرد: یکی از تاکتیک‌های این رزمایش ماهیت عقیدتی دارد که توسط حلقه های صالحین به نمایش گذاشته می‌شود.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه