اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

حمایت؛حلقه مفقوده ورزش سیستان و بلوچستان/ کبدی، برند جهانی سیستان در موج بی تفاوتی

حمایت؛حلقه مفقوده ورزش سیستان و بلوچستان/ کبدی، برند جهانی سیستان در موج بی تفاوتی
کبدی یکی از رشته های پرطرفدار در سیستان و بلوچستان است که در صورت حمایت بیشتر از سوی مسئولان می تواند به جایگاه نخست در کشور دست یابد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصر هامون، با وجود رتبه نخست کبدی در سیستان و بلوچستان امکانات اختصاص یافته به این رشته در حد عملکرد آن نبوده به طوری که به رغم وجود خانه کبدی در تمامی استان ها، در سیستان و بلوچستان هنوز چنین تشکیلاتی تعریف نشده است.

متاسفانه سیستان و بلوچستان در کشور به عنوان یکی از استان های جرم خیز و ناامن شناخته شده است در حالی که با رشد رشته های ورزشی که در آن استعداد فراوان وجود دارد می توان چهره زیباتری از استان نه تنها در سطح کشور، بلکه در سطح بین المللی نشان داد.

با توجه به هم مرز بودن با کشورهای جرم خیز افغانستان و پاکستان، پرورش ورزشکاران در رده های مختلف ورزشی می تواند از بسیاری از کجروی ها و انحرافات به ویژه اعتیاد در استان جلوگیری کرد.


سه هزار کبدی کار در سیستان و بلوچستان فعالیت دارند

رییس هیئت کبدی سیستان و بلوچستان گفت: تعداد 600 کبدی کار سازمان یافته و سه هزار کبدی کار سازمان نیافته در استان فعال هستند.

سعید مقدم بقا با بیان سیستان، مهد کبدی کشور به شمار می آید عنوان کرد: کبدی سیستان و بلوچستان، نه تنها در ایران بلکه در جهان به عنوان یک برند شناخته می شود.

وی ادامه داد: در سطح ایران کبدی یک رشته مدال آور مورد توجه کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش قرار دارد چرا که در رده بندی فدراسیون ها که شامل 55 رشته می باشد کبدی در جایگاه یازدهم قرار دارد.

وی عنوان داشت: با وجود قدمت کم کبدی در کشور به طوری که فدراسیون کبدی در سال 1384 ایجاد شده، این رشته رشد چشمگیری داشته است که حتی در بخش بانوان نیز مدال آور هستیم.

مقدم بقا افزود: تیم های کبدی سیستان و بلوچستان در رتبه های خوبی قرار داشته به طوری که در رشته های نوجوانان و نونهالان کشوری در بخش دختران و پسران به مرحله کشوری راه یافته اند.

وی در این راستا افزود: در تیم های ساحلی نیز تمامی استان ها با یک رشته حضور داشتند اما سیستان و بلوچستان به دلیل دارا بودن بازکنان مستعد با دو تیم در این مسابقات حضور یافته که در این راستا یکی از تیم های استان جز شش تیم راه یافته به مرحله بالا بوده که به زودی در گلستان مسابقات نهایی را پشت سر خواهد گذاشت.

وی با بیان در حال حاضر تیم های بانوان و آقایان استان به مرحله نهایی در لیگ کشور صعود کرده اند بیان داشت: تیم سالنی آقایان که در دانشگاه آزاد فعالیت دارد سال گذشته مقام قهرمانی را کسب کرد همچنین تیم بانوان نیز در سال گذشته قهرمان لیگ ایران شد.

وی با بیان در مسابقات کره جنوبی امسال، شش کبدی کار از سیستان و بلوچستان حضور داشتند تصریح کرد: لیگ های استانی ساحلی و سالنی در استان فعال هستند همچنین تیم های کبدی در دانشگاه ها و مدارس استان راه اندازی شده است.


حضور بیش از 20 کبدی کار سیستانی و بلوچ در تیم های ملی
رییس هیئت کبدی سیستان و بلوچستان و منطقه پنج کشور اظهار داشت: سیستان و بلوچستان نقش کلیدی در کشور را در تیم های ملی از نظر بازیکن، مدیر و مربی سیستان و بلوچستان ایفا می کند به طوریکه بسیاری از مهره های اصلی تیم ملی از سیستان و بلوچستان هستند.

سعید مقدم بقا با بیان تقریبا 25 کبدی کار از سیستان و بلوچستان در تیم های ملی حضور دارند افزود: در رده بندی، تیم سیستان و بلوچستان پس از گلستان در جایگاه دوم در کشور قرار گرفته است.

وی بیان داشت: در رتبه بندی رشته های ورزشی در استان، کبدی رتبه نخست را در استان داراست.


سیستان و بلوچستان از وجود خانه کبدی بی بهره است

رییس هیئت کبدی سیستان و بلوچستان گفت: امکانات موجود برای کبدی در استان بسیار کمتر از میزان عملکرد این رشته می باشد.

سعید مقدم بقا عنوان داشت: در حالی که تمامی استان های دارای خانه کبدی با تشکیلات مستقل می باشند اما در سیستان و بلوچستان که مهد این رشته می باشد خانه کبدی وجود ندارد.

وی بابیان اینکه سیستان و بلوچستان رییس منطقه پنج کشور می باشد اما حتی یک دفتر هیئت خوب در استان وجود ندارد افزود: خوابگاه مشخص در زاهدان و زابل وجود ندارد در حالیکه در طی سال اردوهای زیادی برگزار می شود.

وی با اشاره به خانه کبدی و سالن تمرین و خوابگاه مناسب در استان باید راه اندازی شود افزود: در شهرستان های زابل و زهک سالن تمرین مناسب و دفتر هیئت وجود ندارد.

وی با عنوان اعتبار پولی و بودجه مناسب برای رشته کبدی در نظر گرفته نشده است گفت: به دلیل نبود بودجه برای اعزام تیم ها و حضور در مسابقات از اسپانسر و حامی مالی استفاده می شود اما اسپانسر هم به میزان کافی در استان وجود ندارد چرا که هر اسپانسر تنها یکی از تیم های کبدی را حمایت می کند.


به منظور ارتقا کبدی استان، ارتباطات بین المللی را باید قویتر کرد

مقدم بقا عنوان کرد: کبدی استان در سطح کشور تثبیت شده اما اگر خواهان رشد آن در سطوح فراملی هستیم باید ارتباطات بین المللی را قویتر کرد.

وی ادامه داد: خوشبختانه ارتباطات بین المللی با کشورهای هند، پاکستان، کره و تایلند ایجاد شده به طوریکه در حال حاضر اردوهای رفت و برگشتی با آنان داشته همچنین یک بازیکن نیز به هندوستان صادر شده است.

وی افزود: هرچه ارتباطات بین المللی بیشتر شود، سیستان و بلوچستان شناخته تر شده و کبدی عاملی برای شناخت بیشتر استان در جهان می شود.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر هامون,
,
,
,
,
,
,
, سه هزار کبدی کار در سیستان و بلوچستان فعالیت دارند,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, حضور بیش از 20 کبدی کار سیستانی و بلوچ در تیم های ملی,
,
,
,
,
,
,
,
, سیستان و بلوچستان از وجود خانه کبدی بی بهره است,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, به منظور ارتقا کبدی استان، ارتباطات بین المللی را باید قویتر کرد,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه