اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

مدیر کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری:

استراتژی غلط در فرجام برجام، عافیت‌طلبی است/ زیارت اربعین حسینی یکی از ظرفیت‌های مکتب تشیع در جهان است

استراتژی غلط در فرجام برجام، عافیت‌طلبی است/ زیارت اربعین حسینی یکی از ظرفیت‌های مکتب تشیع در جهان است
مدیر کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه در فرجام برجام خیلی‌ها عافیت‌طلبی را پیشه می‌کنند بیان داشت: این منطق و استراتژی غلط است و بیانات مقام معظم رهبری به‌عنوان توشه راه مبارزه با استکبار خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جهانبین نیوز، حجت‌الاسلام رحمت‌الله اروجی مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری در نشست شورای عالی بسیج مداحان استان با اشاره به مناسبت های یوم‌الله ۱۳آبان گفت: بخش افتخارآفرین این مناسبت‌ها استکبارستیزی است.

وی با بیان اینکه واژه استکبار یکی از موضوعاتی است که در قران کریم به آن پرداخته شده است افزود: این واژه با ملحقات آن بیش از ۴۰ بار در قرآن کریم آمده و خداوند هم به شرح حال مستکبرین پرداخته است.

اروجی خاطرنشان کرد: در قرآن کریم به ابلیس در رأس همه مستکبرین اشاره شده و به احوال نمرودیان، قارونیان، فرعونیان و کسانی که برای حب نفس و حب دنیا در مقابل پیامبران ایستادند پرداخته شده است.

وی با بیان اینکه مبارزه با ظلم و استکبار به‌عنوان یک تکلیف برای پیروان پیامبر مشخص شده است اضافه کرد: مسلمانان هر کجا عافیت‌طلبی را پیشه کردند جمع‌شان متفرق و به قهقرا گراییدند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری مصداق ظلم و استکبار را آمریکا دانست و گفت: باید با روحیه انقلابی به مبارزه با استکبار بیندیشیم.

اروجی با اشاره به اینکه در فرجام برجام خیلی‌ها عافیت‌طلبی را پیشه می‌کنند بیان داشت: این منطق و استراتژی غلط است و بیانات مقام معظم رهبری به‌عنوان توشه راه مبارزه با استکبار خواهد بود.

وی شعار مرگ بر امریکا امروز را ترجمه هیهات مناالذله امام حسین (ع) دانست و گفت: آن‌هایی که می‌گویند مراسم مذهبی را سیاسی نکنید چرا در زیارت عاشورا که حدیث قدسی است نام جنایت‌کاران عالم آمده است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه هرچه موفقیت برای نظام اسلامی حاصل شده است به برکت اصل ولایت‌فقیه بوده است گفت: بهترین مصداق ولایت‌فقیه در حال حاضر مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای است.

اروجی با اشاره به در پیش بودن انتخابات خبرگان رهبری تاکید کرد: باید نسبت به این انتخابات حساس بوده و هوشمندی خود را حفظ کنیم.

وی زیارت اربعین حسینی را یکی از ظرفیت‌های مکتب تشیع برشمرد و گفت: سیاست نظام این است که این زیارت تقویت شود.

اروجی بر یگانه بودن زیارت اربعین تأکید کرد و ادامه داد: نباید برای زیارت اربیعن در نقاط مختلف کشور معادل‌سازی کرد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری با تأکید بر اینکه باید روحیه میزبانی و خدمت به زائران حسینی مردم عراق تقویت شود گفت: باید طوری برنامه‌ریزی کرد که در مرز ایران اسلامی موکب برای خدمت‌رسانی به زائران حسینی ایجاد و تقویت شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه