اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نماینده مردم قزوین در مجلس:

مجوزی برای راه‌اندازی انجمن دانشجویان ترقی‌خواه ایران در دانشگاه امام صادر نمی‌شود

مجوزی برای راه‌اندازی انجمن دانشجویان ترقی‌خواه ایران در دانشگاه امام صادر نمی‌شود
نماینده مردم قزوین در مجلس گفت: مجوزی برای راه اندازی و فعالیت انجمن دانشجویان ترقی‌خواه ایران در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) صادر نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام سید مرتضی حسینی، نماینده مردم قزوین در مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی  صبح قزوین، با اشاره به وقوع برخی از جنجال‌های سیاسی در دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره) در روزهای گذشته اظهار کرد: یکی از نقاط ضعفی که مانع شتاب رشد علمی در دانشگاه‌های استان شده سیاسی بازی است. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


وی در ادامه افزود: در دولت یازدهم که با نام اعتدال مسیر برای ورود بسیاری از اساتید مسئله‌دار و فتنه گر به دانشگاه‌ها باز شد دانشجویان به ابزاری در دست این اساتید برای دستیابی به مقاصد سیاسی‌شان تبدیل شدند. 

این کارشناس سیاسی ادامه داد: در روزهای گذشته که انجمن دانشجویان ترقی‌خواه ایران فعالیت خود را در دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) قزوین آغاز کرده است به جای انجام فعالیت‌های علمی و سیاسی سازنده و به دور از فتنه‌گری و ایجاد آشوب شاهد موضع گیری و نصب تصاویر فتنه گران در این انجمن بودیم. 

وی تصریح کرد: این چند روز که فعالیت اساتید فتنه‌گر با نام فریبنده «ترقی‌خواه» آغاز شده این انجمن همچنان مجوز نگرفته‌ است و رئیس دانشگاه بین‌المللی امام خمینی قزوین اعلام کرده که از ارائه مجوز به این انجمن جلوگیری می‌کند. 

این نماینده مجلس عنوان کرد: عده‌ای افراطی در دانشگاه امام خمینی(ره) به دنبال زنده کردن فتنه سال 88 هستند و با در پیش داشتن دو انتخابات مهم در سال جاری قصد متشنج کردن فضای سیاسی استان را دارند. 

وی در ادامه یادآور شد: با مسئولین این دانشگاه درباره اتفاقات روزهای اخیر صحبت صورت گرفت و تاکید شد تا ریاست دانشگاه نظارت جدی‌تری روی فعالیت انجمن‌های جدید داشته باشد. 

حسینی در پایان تصریح کرد: رئیس دانشگاه بین‌المللی امام خمینی(ره) باید با مدیریت قویتر خود فضای دانشگاه را به سمت رشد و توسعه علمی در کنار نشاط سیاسی سوق دهد و نباید فضای دانشگاه اینگونه متشنج شود. 
انتهای پیام/پ

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه