اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

وقتی تبریک‌های عمومی شور می‌شود

تسخیر نکا توسط بنرهای تبریک یک انتصاب/تصاویر

تسخیر نکا توسط بنرهای تبریک یک انتصاب/تصاویر
درحالی که بیش از یک هفته از انتصاب مهرداد ابراهیمی به‌عنوان مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری مازندران می‌گذرد که بنرهای تبریک این انتصاب به‌نوعی نکا را به تسخیر خود درآورده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، بیش از یک هفته از زمان اعلام رسمی انتصاب مدیرکل سیاسی و انتخابات استانداری مازندران می‌گذرد که طی آن مهرداد ابراهیمی از سرپرستی فرمانداری فریدونکنار، به این سمت جدید منصوب شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ, بلاغ,

در کنار حواشی معمول چنین تغییرات مدیریتی در سطح استانداری مازندران، اما برخی افراد و مجموعه‌ها سعی می‌کنند تا با نگه داشتن فضای حاصل از چنین اتفاقاتی در بسیاری از ادارات و حتی شهرها به مقاصد مورد نظر خود دست پیدا کنند.

از آنجایی که ابراهیمی از اهالی شهرستان نکا به‌شمار می‌آید، روند نصب تبریک‌های عمومی در سطح شهر به حدی رسیده است که تقریباً در کمتر نقطه‌ای از این شهر نتوان بنرهای تبریک این انتصاب را مشاهده کرد و حتی در دو طرف از یک خیابان و در مقابل هم اقدام به نصب بنرها شده است.

البته قرار گرفتن در هر مقامی تنها باید به‌منظور خدمت به مردم تعریف شود و اگر قرار باشد سوء استفاده‌های بعدی را به همراه خود بوجود آورد باید مطمئنا مورد نظارت و تذکر جدی قرار گیرد.

اما نکاتی درمورد فضای ایجاد شده توسط برخی افراد با درج چنین بنرهایی به‌وجود می‌آورند:

اولین نکته مربوط می شود به استفاده از عبارت «جمعی از» در پایین بسیاری از بنرها که مشخص نمی‌کند دقیقاً چه شخصیت و یا شخصیت‌های حقیقی و حقوقی دقیقاً این متن و بنر را تنظیم کرده‌اند و بیشتر این شائبه را به‌وجود می آورد که تمام این‌ها می‌تواند توسط یک شخص حقیقی یا حقوقی و حتی خود شخص مذبور انجام شود.

نکته دوم این که تعداد فراوان چنین بنرهایی، جریانی فراتر از یک تبریک ساده را به ذهن متبادر ساخته و بعضاً این تاکید بر لزوم اعلام عمومی در سطح شهر آن هم با این تعداد بالا و وجود برخی جریان‌های سیاسی خاص، شائبه‌ها مبنی بر برخی برنامه‌ریزی‌ها و وجود اهداف سیاسی در این زمینه را افزایش می‌دهد.
 
و نکته آخر اینکه به نظر می‌رسد با احتساب عدم وجود نظارت بر متن بنرهای موجود در سطح شهر، یکی از این بنرها با نام بردن اختصاصی از مبحثی به نام «حق الناس» آن هم با تاکید ذکر شده برای این منصب در آستانه انتخابات پایان سال، درحال تحریک اذهان عمومی و یا دست‌یابی به اهداف مد نظر خود است.

البته امید است تا مسئولان ساماندهی تبلیغات و بنرهای عمومی سطح شهر، چاره‌ای برای برنامه‌ریزی و هدفمندسازی چنین اقداماتی در سطح شهر‌ها بیاندیشند.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه