به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرویس ورزشی شاخص، کاراته کاهای استان قزوین در رقابت های شوتوکان ساساکی قهرمانی کشور ۲۱ نشان رنگارنگ را کسب کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص,کاراته کاهای استان در این مسابقات که در شهرستان رباط کریم برگزار شد، چهار نشان اولی، پنج نشان دومی و ۱۲ مقام سومی را کسب کردند.
,این رقابتها به مدت ۲ روز در ۲ رشته کاتا و کومیته با حضور تمامی استانهای کشور در ردههای سنی مختلف برگزار شد.
,ورزشکار قزوینی عنوان چهارم بادی کلاسیک جهان را کسب کرد
,روح اله میرنورالهی ملی پوش ارزنده و قزوینی دسته قدی ۱۶۸ سانتی متر مقام چهارمی را تصاحب کرد.
,دهمین دوره مسابقات پرورش اندام و بادی کلاسیک قهرمانی جهان در اسپانیا برگزار شد.
,در استان قزوین بیش از ۱۲۰ باشگاه بدنسازی و پرورش اندام در رشته های مختلف بدنسازی، مچ اندازی، پرس سینه، پاور لیفتینگ و قوی ترین مردان فعال هستند.
,تجلیل از شطرنج باز قزوینی به دلیل حمایت از فلسطین
,ورزشکار قزوینی به خاطر انصراف از رقابت با حریف اسرائیلی، مورد تجلیل مسئولان ورزش استان قرار گرفت.
,علیرضا قورچی بیگی امسال با درخشش در مسابقات بین المللی اسلوونی جواز حضور در رقابت های جهانی شطرنج نابینایان و کم بینایان را به دست آورد.
,قرعه این ورزشکار به حریفی از رژیم صهیونیستی خورده بود که وی با هدف حمایت از آرمان فلسطین، از مسابقه انصراف داد.
,انتهای پیام/پ
]
ارسال دیدگاه