اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رییس سازمان بهزیستی کشور در مشهد عنوان کرد:

فعالیت 227 مرکز ژنتیکی برای مشاوره پیش از ازدواج/ 750 هزار نفر در حاشیه شهر مشهد تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند

فعالیت 227 مرکز ژنتیکی برای مشاوره پیش از ازدواج/ 750 هزار نفر در حاشیه شهر مشهد تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند
رییس سازمان بهزیستی کشور گفت: در جهت حمایت و کمک به مراکز مشاوره‌ای برای پیشگیری از زاد و ولد کودکان معلول در کشور، 227 مرکز مشاوره ژنتیکی برای ارائه خدمات به افراد در نظر گرفته‌شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس، انوشیروان محسنی بندپی در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی که در محل سالن همدم موسسه خیریه فتح‌المبین مشهد برگزار شد، ضمن تشکر از زحمات 9 ساله تهمینه شکیب، گفت: رشد تکنولوژی، تغییر در ساختار فرهنگ جوامع و تغییری که در شیوه زندگی امروز به وجود آمده باعث شده تا شاهد افزایش آسیب‌های اجتماعی در همه کشورها ازجمله ایران باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از صبح توس، , صبح توس, انوشیروان محسنی بندپی در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی که در محل سالن همدم موسسه خیریه فتح‌المبین مشهد برگزار شد، ضمن تشکر از زحمات 9 ساله تهمینه شکیب، گفت: رشد تکنولوژی، تغییر در ساختار فرهنگ جوامع و تغییری که در شیوه زندگی امروز به وجود آمده باعث شده تا شاهد افزایش آسیب‌های اجتماعی در همه کشورها ازجمله ایران باشیم.,

وی ادامه داد: پدیده‌هایی همچون طلاق، اعتیاد، سالمند شدن جوامع و اختلالات روحی ـ روانی ازجمله آسیب‌هایی است که همه کشورهای دنیا ازجمله ایران با آن مواجه هستند.

,

 

,

برنامه‌های توسعه کشور در حوزه مقابله با آسیب اجتماعی موفق نبوده است

, برنامه‌های توسعه کشور در حوزه مقابله با آسیب اجتماعی موفق نبوده است, برنامه‌های توسعه کشور در حوزه مقابله با آسیب اجتماعی موفق نبوده است,

محسنی بندپی با اشاره به این‌که در طول 5 برنامه توسعه سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی در نظام برنامه‌ریزی برای سلامت اجتماعی و برای مقابله علمی با آسیب‌های اجتماعی قوی عمل‌نکرده است، گفت: کشوری موفق می‌شود که برنامه‌های علمی، راهبردی و استراتژیک برای مقابله علمی، فنی و تخصصی با این آسیب‌ها در نظر گرفته باشد.

,

وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری در برنامه ششم، همه دستگاه‌های اجرایی را مکلف کردند که برای آسیب‌های اجتماعی، از قوانین برنامه‌ای و علمی استفاده کنند.

,

 

,

با نگاه سیستمی و برنامه‌ای می‌توان آسیب‌ها را کاهش داد

, با نگاه سیستمی و برنامه‌ای می‌توان آسیب‌ها را کاهش داد, با نگاه سیستمی و برنامه‌ای می‌توان آسیب‌ها را کاهش داد,

وی بابیان این‌که رویکرد سازمان بهزیستی کشور در برنامه محوری، کنترل، مهار و پیشگیری از آسیب‌ها در انواع مختلف است، افزود: سه رویکرد کارشناسی و برنامه‌ریزی‌شده است که اولین رویکرد، برنامه‌ریزی و تلاش در پیشگیری از بروز آسیب‌ها و معلولیت‌ها است چراکه اگر به امر پیشگیری، برنامه محوری و کلان محوری و سیستم نگری در مسائل آسیب‌ها دیده شود، می‌توان علاوه بر کنترل و مدیریت، فرد آسیب‌دیده را از خطر رها کرد.

,

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: سازمان بهزیستی کشور افتخار دارد که امسال در برنامه غربالگری (شنوایی‌سنجی) تا پایان سال، بیش از 95 درصد و در بحث تنبلی چشم بیش  از 85 درصد افراد را زیرپوشش قرار دهد.

,

محسنی بندپی بیان کرد: باید از اطلاعات علمی، تخصصی و کارشناسی روز استفاده کرده  تا خدمات خود را استاندارد کنیم و اگر قراراست فردی که دچار آسیب ناتوانی ذهنی و جسمی شده است در اختیار ما قرار گیرد ما به‌عنوان نمایندگان دولت موظف هستیم با استفاده از آخرین دستاوردهای علمی دنیا برای توانمندی و بازگرداندن سلامتی به این افراد تلاش کنیم.

,

 

,

مردم در فعالیت‌های بهزیستی مشارکت کنند

, مردم در فعالیت‌های بهزیستی مشارکت کنند, مردم در فعالیت‌های بهزیستی مشارکت کنند,

وی با اشاره به رویکرد سوم که استفاده از ظرفیت ورود مردم به حوزه توانمندسازی است، افزود: مردم می‌توانند در همه ابعاد به سازمان بهزیستی کمک کرده و در فعالیت‌های آن مشارکت کنند تا کشور را در آموزش، توانمندسازی، اشتغال، مسکن، نگهداری و دیگر شاخص‌ها یاری کنند.

,

رییس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به ایجاد سامانه رصد آسیب‌های اجتماعی ، عنوان کرد: هدف راه‌اندازی این سامانه، کاهش دادن عوامل خطر و افزایش عوامل محافظت‌کننده است.

,

 

,

فعالیت 227 مرکز ژنتیکی برای مشاوره پیش از ازدواج

, فعالیت 227 مرکز ژنتیکی برای مشاوره پیش از ازدواج, فعالیت 227 مرکز ژنتیکی برای مشاوره پیش از ازدواج,

وی گفت: در جهت حمایت و کمک به مراکز مشاوره‌ای برای پیشگیری از زاد و ولد کودکان معلول در کشور، 227 مرکز مشاوره ژنتیکی برای ارائه خدمات به افراد در نظر گرفته‌شده است.

,

 

,

وی ادامه داد: برخوردار کردن معلولان از لوازم کمک توان‌بخشی، حداقل حقوق و مزایایی که در قانون مشخص‌شده است و بیمه تکمیلی کارآمد که در دستور کار مجلس شورای اسلامی است، کمترین کاری است که برای این افراد می‌توان انجام داد.

,

محسنی بندپی ضمن تشکر از شکیب گفت: شکیب مدیر باانگیزه، باعلاقه و با جدیت، همه توان کاری را به کار گرفتند تا بتوانند به جامعه هدف بهزیستی خدمات نیکوکارانه داشته باشند.

,

 

,

750 هزار نفر در حاشیه شهر مشهد تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند

, 750 هزار نفر در حاشیه شهر مشهد تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند, 750 هزار نفر در حاشیه شهر مشهد,  تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند,

وی با اشاره به این‌که؛ در طرح بیمه سلامت 170 هزار نفر بیمه‌شده جدید ثبت‌شده است بیان کرد: فقط در حاشیه شهر مشهد 750 هزار نفر تحت پوشش بیمه سلامت قرار گرفتند.

,

محسنی بابیان این‌که استان خرسان رضوی و مشهد به دلیل ویژگی خاصی ازجمله رشد چند برابری حاشیه شهر که باید در این خصوص برنامه‌ریزی داشته باشیم، افزود: یکی از سیاست‌های سازمان بهزیستی جایگزین کردن فردی است که از بدنه خود این سازمان بوده است و موردقبول پرسنل باشد چراکه دوره آزمون‌وخطا به پایان رسیده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه