به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رودان نیوز؛ در پی بارندگی ها اخیر و جاری شدن سیل و همچنین جان باختن تعدادی هموطنان در رودان، امروز صبح محمد باقر نوبخت رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور و دکتر هاشمی وزیر بهداشت و درمان به شهرستان رودان سفر کردند و از نزدیک در جریان رفع مشکلات ناشی از بارندگی و سیلاب قرار گرفتند و همچنین امور خانواده های جانباختگان را پیگیری کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از, رودان نیوز, رودان نیوز, ؛,,
,
نوبخت در مصاحبه با خبرنگاران با اشاره به حوادث اخیر در شهرستان و جاری شدن سیلاب بر اثر بارندگی و طغیان رودخانه ها، گفت: وقتی هیئت دولت ببیند که مردم خوب و متدین این منطقه بر اثر سیلاب دچار آسیب و اذیت شدند، نمی تواند بی تفاوت به این قضیه باشد و به همین جهت در اولین فرصت، بنده به نمایندگی از رئیس جمهور و هیئت وزیران به این منطقه آمدم و از نزدیک بازدید کنم و جبران خساراتی که وارد شده و همچنین پیشگیری از حوادثی که ممکنه در آینده پیش بیاد بتوانیم تصمیمات مناسبی داشته باشیم.
,,
,
وی با اشاره به اینکه کانالهایی که در مسیر رودخانه در این شهرستان وجود دارد و می تواند دچار آبگرقتگی و مشکلاتی به همراه داشته باشد، اظهار کرد: در هماهنگی که با مسئولین ذی ربط شد قرار شد طرح توسعه این کانالها را داشته باشیم و به یاری پروردگار هر چه سریعتر شروع شود.
,,
,
نوبخت در خصوص آماده نشدن پل زیارتعلی در بخش رودخانه و رفع موانع حادثه خیز در شهرستان، افزود: در پیگیریهایی که با مسئولین ذی ربط داشتم آنها خواسته ای ازما داشتند که اگر ۶ میلیارد تومان را در اختیارشان قرار بدهیم تا دهه فجر امسال این پل به بهره برداری می رسد، من هم تقبل کردم که ۶ میلیارد تومان را از دولت پیگیری کنم و در اختیارشان بدم به شرطی که دهه فجر امسال این پل را تحویل بدهند.
,,
,
]
ارسال دیدگاه