اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

گزارش

اقتصاد خصوصی حلقه مفقوده اتصال دانشگاه‌ها به صنایع در خوزستان

اقتصاد خصوصی حلقه مفقوده اتصال دانشگاه‌ها به صنایع در خوزستان
اقتصاد خصوصی حلقه مفقوده اتصال علم به صنعت است چرا که ساز و کارهای اقتصاد دولتی را ندارد و با تعامل دو فرد به راحتی می‌توان علم را به صنعت تبدیل کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از رهیاب نیوز، ارتباط خوب صنعت و علم منجر به تولید محصولات با کیفیت با کمترین هزینه می‌شود و این رویکرد یکی از اهداف اقتصاد مقاومتی است. خوزستان با اینکه یکی از استان‌های صنعتی کشور است اما نتوانسته رابطه خوبی بین دانشگاه و علم ایجاد کند و به همین دلیل محصولات مورد نیاز صنایع استان از دیگر نقاط کشور تامین می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب نیوز,


گرچه مصوبه استاندار درباره خرید محصولات درون استان سبب افزایش بهره وری تولیدات خوزستان شده اما با ارتباط بهتر دانشگاه و صنایع می‌توان شاهد نتایج بهتری بود.

پارک‌های علم و فناوری برای تبدیل علم به صنعت از اوایل دهه ۸۰ در خوزستان ایجاد شدند اما بنا بر گفته بابک مختاری دانشگاه، پارک‌های علم و فناوری را رقیب خود می‌دانند و به همین دلیل تاکنون نتوانسته‌ایم داشته‌های علمی خود را به خوبی صنعتی کنیم.
علی رغم اینکه مقام معظم رهبری بر گسترش شرکت‌های دانش بنیان در کشور تاکید کرده‌اند اما تاکنون فقط ۱۳۶ شرکت در خوزستان فعال شده‌اند.

البته اقتصاد دولتی در خوزستان هم یکی از موانع صنعتی شدن علم در استان شده است. رئیس پارک علم و فناوری خوزستان می‌گوید: اکثر ایده‌های ارائه شده در خوزستان در حوزه صنایع بزرگ مانند حفاری، نفت و فولاد است اما مدیران این صنایع به دلیل ساز و کارشان نتوانسته‌اند بهره زیادی از این موضوع ببرند.

علیرضا زراسوندی رئیس بنیاد ملی نخبگان در خوزستان معتقد است که بخش عظیمی از مشکلات اقتصادی کشور با تجاری شدن مقالات و تحقیقات علمی حل می‌شود.

وی می‌افزاید: بنیاد نخبگان خوزستان برای افزایش ارزش افزوده، اقتصاد دانش بنیان و توانمندسازی نخبگان برنامه‌های دراز مدت و کوتاه مدت دارد.

رئیس بنیاد نخبگان خوزستان عنوان می‌کند: باید توجه داشت که تجاری سازی کالاهای دانش بنیان یکی از راه‌های رسیدن به اقتصاد مقاومتی است و اگر تولیدات علمی تجاری سازی نشود، تحقق اقتصاد مقاومتی در استان سخت خواهد بود.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, , ,

نوزدهمین کنگره سراسری همکاری‌های دولت، دانشگاه و صنعت برای توسعه ملی ۳۰ دی ماه ۹۴ دراهواز برگزارمی شود.

این کنگره با هدف بررسی و تعیین نقش دولت درتحکیم ارتباط صنعت و دانشگاه و دستیابی به ساز و کارهای لازم و تعیین استراتژی‌های مناسب دراین زمینه برگزار می‌شود.

فرج الله خبیر در این باره تصریح می‌کند: به نظرمی رسد نهاد‌های اصلی که دربرقراری ارتباط بین صنعت و دانشگاه باید به صورت پیکره‌ای واحد عمل کنند از یکدیگر جدا هستند و هریک مستقل ازدیگری عمل می‌کنند. البته نهاد دولت به عنوان رکن سوم همواره تلاش کرده تا نقش کنترل کنننده و نظارتی خود را در روابط صنعت و دانشگاه ایفا کند.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان صدور انواع بخشنامه‌ها و لوایح متعدد درحمایت از صنعت و دانشگاه را مثال زد اما درعین حال تاکید کرد که نخبگان و کارآفرینان باید ابتکار عمل را به دست گرفته و با بازتعریف نظام ارتباط بین صنعت و دانشگاه به جای دولت، نقش نظارتی را در روابط بین دانشگاه و صنعت ایفا کند.

به گزارش رهیاب، در واقع اقتصاد خصوصی حلقه مفقوده اتصال علم به صنعت است چرا که ساز و کارهای اقتصاد دولتی را ندارد و با تعامل دو فرد به راحتی می‌توان علم را به صنعت تبدیل کرد.

بنا بر گفته استاندار خوزستان بانک‌های استان رتبه ۳۱ پرداخت تسهیلات را در بین بانک‌های کشور دارند و اگر موانع دریافت تسهیلات از پیش روی نخبگان استان برداشته شود بی‌شک می‌توان از ظرفیت دانشگاه‌های خوزستان برای استفاده در صنعت استفاده کرد.

انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه