به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب، در این جلسه درس مکاسب ویژه اصناف، اعضای اتاق اصناف، هیأت مدیره اتحادیه صنفی شهرستان اراک و اعضای شورای پایگاه بسیج اصناف ارائه می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب, دیار آفتاب,

, ,
,
در دومین درس مکاسب ویژه اصناف و مدیران اتحادیههای صنفی استاندار مرکزی و معاونین استاندار نیز حضور داشتند.
,
این جلسه روزهای چهارشنبه یک هفته در میان با حضور آیت الله قربانعلی دری نجف آبادی نماینده ولی فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک در مسجد سیدهای اراک برگزار می شود.
,
جمشید زند رئیس اتاق اصناف استان مرکزی در خصوص برگزاری این کلاس ها گفت: در این کلاس ها علاوه بر درس مکاسب موضوع امر به معروف و نهی از منکر برای صنوف نیز تبیین خواهد شد.
,
زند با اشاره به اینکه می توان با آموزش مسائل فقه و احکام تخلفات احتمالی را به حداقل رساند ادامه داد: امیدواریم با توسعه کلاسهای فقه و آموزش بتوانیم گام بلندی برای ارتقای اصناف و بازاریان برداریم.
,
,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه