اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فرمانده سپاه آزادشهر:

هدف بسیج تحقق تمدن اسلامی است

هدف بسیج تحقق تمدن اسلامی است
فرمانده سپاه آزادشهر گفت: بسیجیان همیشه آماده و گوش به فرمان مقام معظم رهبری هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتر آزاد، این نشست خبری به مناسبت در پیش بودن هفته بسیج روز گذشته با حضور سرهنگ دوم پاسدار رمضانعلی سمیعی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه آزادشهر و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتر آزاد, تیتر آزاد, تیتر آزاد, تیتر آزاد,  این نشست خبری به مناسبت در پیش بودن هفته بسیج روز گذشته با حضور سرهنگ دوم پاسدار رمضانعلی سمیعی فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه آزادشهر و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد.,
سرهنگ سمیعی در این نشست ضمن خوش آمد گویی به حاضرین و تسلیت ایام سوگواری اباعبدالله الحسین و ضمن گرامیداشت هفته بسیج اظهار داشت: واژه بسیج واژه ی آشنایی است و نوع نگرش افراد این واژه گونان می باشد ولی واژه بسیج با مفهوم مردم سالاری و حاکمیت مردم بیشتر قرابت و همخوانی دارد.
,
 
,
وی با اشاره به اینکه هدف بسیج تحقق تمدن اسلامی است، اذعان داشت: ماموریت بسیج با توجه به وضعیت موجود، جذب، تربیت و آموزش  و سازماندهی و حفظ و انسجام دها میلیون نفر نیروهای وفادار به انقلاب اسلامی و ترغیب و هدایت تلاش ها و هماهنگی و هم جهت سازی مجاهدت داوطلبانه آنان در تمامی عرصه ی حیات اجتماعی برای پیشبرد اهداف و ضرورت های انقلاب و تسریع در تحقق جامعه اسلامی است.
,
 
,
سمیعی افزود: بسیجیان همیشه آماده و گوش به فرمان مقام معظم رهبری هستند و هر موقع معظم له دستور فرمودند، وارد صحنه خواهد شد.
,
 
,
وی با اشاره به اینکه هفته بسیج امسال با شعار محوری« بسیج دست قدرت خدا» و با هدف تبیین اقتصاد مقاومتی نمایش اقتدار ملی و جلوگیری از نفوذ دشمن برگزار خواهد شد، تصریح کرد: ملاقات و دیدار فرمانده و پرسنل بسیج شهرستان با امام جمعه شهرستان، دیدار با خانواده های معظم شهدا، عطر افشانی و غبار روبی مزار شهدا، مراسم پیاده روی خانوادگی، برگزاری مراسم گرامیداشت هفته بسیج، برپایی نمایشگاه های عکس، برگزاری یادواره های شهدا، برگزاری نشست های بصیرتی در پایگاه ها، نشست میقات صالحین و عاشقان ولایت، از جمله برنامه های گرامیداشت این هفته در شهرستان آزادشهر است.
,
 
,
فرمانده سپاه آزادشهر در قسمتی از این نشست با اشاره به فعالیت بسیج در عرصه اقتصاد مقاومتی خاطرنشان کرد: در سال 94 در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی از سوی بسیج، مبلغ 1 میلیارد و 100 میلیون تومان، اعتبارات و تسهیلات به بسیجیان واگذار شده است و در خصوص صنایع تبدیلی هم 600 میلیون نیز تسهیلات واگذار شده است .
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه