اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

وزیر بهداشت دولت نهم:

برخی با سکوت خود در فتنه ۸۸ به آن خدمت کردند/ با آمریکا نمی‌توانیم سازش کنیم/ نگاه به دانشجو باید دلسوزانه و پدرانه باشد

برخی با سکوت خود در فتنه ۸۸ به آن خدمت کردند/ با آمریکا نمی‌توانیم سازش کنیم/ نگاه به دانشجو باید دلسوزانه و پدرانه باشد
وزیر بهداشت و درمان دولت سابق گفت: مبادا طوری رفتار کنیم که دانشجو به دین ما خرده بگیرد، تکلیف دینی این است نگاه استاد به دانشجو باید دلسوزانه و پدرانه باشد، واقعاً در این زمینه خیلی کم وقت گذاشته‌ایم و موضوع شاگرد پروری و ارتباط عاطفی با دانشجو را فراموش کرده‌ایم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سازمان بسیج جامعه پزشکی، دکتر باقر لنکرانی، در دومین نشست هم اندیشی بسیجی دانشگاه‌های علوم پزشکی، در ابتدای سخنان خود، تشکیل بسیج جامعه پزشکی استان فارس را نشأت گرفته از جهاد پزشکان و پیراپزشکان این استان دانست و خاطرنشان کرد: در آغاز وظیفه خودم می‌دانم که یادی کنم از کسانی که در سال ۶۹ پس از پایان جنگ تحمیلی در استان فارس بسیج پزشکان و پیراپزشکان را تشکیل دادند که بعد‌ها به بسیج جامعه پزشکی تبدیل شد.

برخی‌ها از تراز دینی فاصله گرفته‌اند
رئیس شورای سیاست‌گذاری استان فارس، به فاصله تراز دینی برخی افراد در حوزه سلامت اشاره کرد و افزود: بسیاری از ما پزشکان درگیر کار‌های روزمره از قبیل تدریس و درمان و آموزش هستیم و وقت اضافه تقریباً کم داریم و البته خیلی خوشحال هستیم که به بیمار کمک می‌کنیم اما در واقع در بحث تراز دینی گاهی وقت‌ها با استاندارد آن فاصله داریم و بد‌تر از آن این است که متوجه این فاصله‌ها نیستیم.

وی اشاره‌ای به فتنه ۸۸ و سکوت برخی افراد در مواجهه با آن کرد و گفت: در مکتب اهل بیت به این نکته می‌رسیم که از ما خواسته‌اند در برابر اتفاقاتی که در اطرافمان می‌گذرد بی‌تفاوت نباشیم و موقعیت‌هایی که در اختیارمان قرار می‌گیرد بایستی با برنامه ریزی برای دفاع از دین از آن استفاده کرد که این موضوع متاسفانه در فتنه ۸۸ کاملاً برعکس بود و سکوت برخی‌ها به این معنا بود که در خدمت فتنه حرکت می‌کنند.

لنکرانی، توجه به قشر دانشجو و برطرف کردن نیاز دانشجو را بسیار دارای اهمیت دانست و اظهار کرد: ما به حرمت انقلاب اسلامی دارای یک آبرو و جایگاهی شدیم که مبادا از این آبرو برای دفاع از انقلاب استفاده نکنیم و مبادا طوری رفتار کنیم که دانشجو به دین ما خرده بگیرد، تکلیف دینی این است نگاه استاد به دانشجو باید دلسوزانه و پدرانه باشد، واقعاً در این زمینه وقت کمی گذاشته‌ایم و موضوع شاگرد پروری و ارتباط عاطفی با دانشجو را نباید فراموش کنیم و نیاز‌های روحی و فکری دانشجو را باید برطرف کنیم.

ما با آمریکا نمی‌توانیم سازش کنیم
وی به دشمنی دولت آمریکا با نظام اشاره کرد و شناخت این باور را نیازمند معرفت دینی دانست و افزود: اگر امروز درک نکنیم که چالش اصلی ما با آمریکا و استکبار است و بعد به حاشیه‌ها بپردازیم باعث به وجود آمدن اشتباهات جبران ناپذیری می‌شود، بخش مهمی از دعوا‌ها به این خاطر است که نقطه تضاد را فراموش می‌کنیم؛ در مکتوبات امام راحل مسئله‌ای که مکرراً قابل رویت است بحث اسلام آمریکایی است، بحث اینجا است که ما با آمریکا نمی‌توانیم سازش داشته باشیم و بدانیم اگر آمریکایی‌ها از ما تعریف می‌کنند بدانید که کار ما مشکل دارد؛ متاسفانه دشمن اصلی را فراموش کردیم و همین موجبات اختلاف بین مسئولین در کشور شده است که البته رسیدن به این باور نیاز به معرفت دینی دارد.

رئیس شورای سیاست‌گذاری استان فارس، تصریح کرد: نبرد ما با آمریکا یک نبرد سرنوشت ساز است که به فرمایش امام خمینی (ره) بزرگ‌ترین دشمن انقلاب اسلامی آمریکا است که گاهی افراد متوجه عمق معنای آن نیستند، رهبر فرزانه هم مکرر فرمودند ما در یک نبرد تمدنی با غرب و استکبار هستیم.

وی ادامه داد: دعوای ما با آمریکا دعوا به خاطر هسته‌ای و حقوق بشر و سوریه نیست و مسئله دعوای مبنایی است که عدم توجه به این نکته موجب اشتباه شدن موضع گیری‌ها می‌شود.
 
انتهای پیام/خ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سازمان بسیج جامعه پزشکی,
,
, برخی‌ها از تراز دینی فاصله گرفته‌اند,
,
,
,
,
,
,
, ما با آمریکا نمی‌توانیم سازش کنیم,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه