اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس کمیسیون ورزشی شورای شهر فریدونکنار:

تخصیص 110 میلیون تومان اعتبار به هیئت‌ها و تیم‌های ورزشی فریدونکنار/ افتتاح 2 پروژه ورزشی تا پایان سال

تخصیص 110 میلیون تومان اعتبار به هیئت‌ها و تیم‌های ورزشی فریدونکنار/ افتتاح 2 پروژه ورزشی تا پایان سال
رئیس کمیسیون ورزشی شورای شهر فریدونکنار با بیان اینکه 110 میلیون تومان اعتبار به هیئت‌ها و تیم‌های ورزشی این شهر تخصیص داده شد، گفت: 2 پروژه ورزشی تا پایان سال در فریدونکنار به بهره‌برداری می‌رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدجواد قاسمی‌کناری در گفت‌و‌گو با خبرنگار بصیرنیوز، اظهار کرد: تلاش کردیم تا در راستای ارتقای وضعیت ورزشی شهر، در بین هیئت‌ها، تیم‌ها و گروه‌های ورزشی مختلف فریدونکنار مبالغی توزیع شود.

وی با بیان اینکه تلاش کردیم این توزیع عادلانه باشد، تصریح کرد: در بین 60 هیئت‌، تیم و گروه ورزشی که زیرپوشش اداره ورزش و جوانان فریدونکنار هستند این مبالغ توزیع شد که امیدوارم مورد استفاده این ورزشکاران قرار بگیرد.

رئیس کمیسیون ورزشی شورای شهر فریدونکنار خاطرنشان کرد: امسال مجموع بودجه کمیسیون ورزشی شورای شهر فریدونکنار 210 میلیون تومان پیش‌بینی شده است که 110 میلیون تومان بین هیئت‌ها توزیع و 100 میلیون تومان دیگر نیز برای تکمیل فضای ورزشی تا پایان سال جاری هزینه می‌شود.

قاسمی در ادامه با اشاره به اینکه از 110 میلیون تومان اعتبار توزیع شده در بین هیئت‌های ورزشی، 30 میلیون تومان در مرحله نخست و 80 میلیون تومان دیگر در این مرحله اهدا شده است، گفت: با توجه به مصوبه شورای اسلامی شهر فریدونکنار 50 درصد از این بودجه را برای تکمیل زیرساخت ورزشی و 50 درصد دیگر را به این امر اختصاص دادیم.

رئیس کمیسیون ورزشی شورای شهر فریدونکنار در بخش دیگری از سخنان خود از بهره‌برداری سالن ورزشی شهرداری در خیابان ولیعصر(عج) و چمن مصنوعی روباز شهرک شهیدرجایی این شهرستان تا پایان امسال خبر داد.

وی با اشاره به اینکه یک دستگاه مینی‌بوس شهرداری فریدونکنار برای تسهیل در رفت و آمد ورزشکاران در اختیار تیم‌های ورزشی این شهر قرار دارد، افزود: تلاش می‌کنیم تا پایان سال 95 چهار زمین ورزشی روباز دیگر را نیز به بهره‌برداری برسانیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بصیرنیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه