اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

زمزمه تغییر دوباره در رأس اداره ورزش و جوانان پیشوا، آیا اخلاق و ورزش فدای سیاست می شود؟

زمزمه تغییر دوباره در رأس اداره ورزش و جوانان پیشوا، آیا اخلاق و ورزش فدای سیاست می شود؟
در حالی که تنها 5 روز از انتصاب سرپرست جدید اداره ورزش و جوانان پیشوا می گذرد و قرار بود مراسم معارفه وی امروز (دوشنبه ۲ آذر ماه) برگزار شود، اما دوباره زمزمه تغییر در رأس این اداره به گوش می رسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری ندای پیشوا، پنج روز پیش (چهارشنبه ۲۷ آبان ماه) خبر انتصاب روح الله ایمانی نژاد به عنوان سرپرست اداره ورزش و جوانان شهرستان پیشوا از پایگاه خبری ندای پیشوا منتشر شد و در حالی قرار بود امروز (دو شنبه ۲ آذر ماه) مراسم معارفه وی برگزار شود، به یکباره با خبر شدیم که قرار است در اقدامی عجیب (و شاید بتوان گفت غیر اخلاقی) سکان ریاست این اداره به فرد دیگری واگذار شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری ندای پیشوا, ندای پیشوا ,

طبق شنیده های خبرنگار پایگاه خبری ندای پیشوا، فرمانداری شهرستان پیشوا طی نامه ای مجید اصغری را برای تصدی ریاست اداره ورزش و جوانان شهرستان پیشوا به اداره کل ورزش و جوانان استان تهران معرفی کرده است.

, پایگاه خبری ندای پیشوا,

مجید اصغری هم اکنون مسئول امور شهری شهرداری پیشوا است. البته باید به این نکته اشاره کنم که وی سابقه حضور در تیم فوتبال رهبر پیشوا را دارد.

,

حال سوالی که مطرح است و امیدواریم مسئولان مربوطه جواب قانع کننده برای آن داشته باشد این است که چه ارتباطی بین امور شهری شهرداری با اداره ورزش و جوانان وجود دارد؟

,

و آیا مورد دیگری به غیر از مسائل حزبی و سیاسی، در این انتخاب دخیل بوده است؟

,

اگر شما با چنین انتصابی مخالف بودید، پس چرا از ابتدا اجازه چنین کاری را دادید؟

,

در این جا بر خود لازم می دانم به این حدیث گوهربار از پیامبر مکرم اسلام (صلی الله علیه و آله و سلم) اشاره کنم که ایشان فرمودند: آنچه را که دوست مى دارى مردم درباره تو به جاى آورند درباره آنان به جاى آور و آنچه را که ناپسند مى شمرى درباره ات به جاى آورند درباره آنان به جاى نیاور.

,

حال جدا از صحیح یا غلط بودن انتخاب روح الله ایمانی نژاد به عنوان سرپرست اداره ورزش و جوانان پیشوا، از مسئولین مربوطه سوال می کنیم که آیا راضی هستید رفتاری که با آقای ایمانی نژاد انجام دادید (و به نوعی با آبروی وی بازی کردید) با شما هم چنین رفتاری انجام شود؟

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه