به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از نطنزنا، نشست خبری فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج نطنز با حضور اصحاب رسانه شهرستان شامگاه یک شنبه در محل سپاه نطنز برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نطنزنا,فرمانده سپاه نطنز در ابتدای این نشست خبری ضمن تبریک هفته بسیج و تسلیت اربعین امام حسین (ع) اظهار کرد: همانگونه که بسیجیان دیروز در حماسه ۸ سال دفاع مقدس با تقدیم نیمی از شهدای جنگ و هزاران جانباز و آزاده سرافراز، صحنه های زیبا و ماندگاری از ایثار و پایمردی خود را به معرض نمایش گذاشتند، امروز نیز با تلاش و جدیت هر چه تمام تر در مسیر رشد و بالندگی و دفاع از آرمان ها و ارزش های والای انقلاب اسلامی گام بر می دارند.
,سرهنگ دوم پاسدار حسین آقادوستی با بیان اینکه به فرموده رهبر معظم انقلاب بسیجی بودن تنها به داشتن کارت بسیج، پوتین و لباس رسمی نیست، افزود: طبق فرمایشات معظم له، هر کسی که عاشق و دلداده نظام و انقلاب بوده و به دفاع از تمامیت و حاکمیت ارضی کشور دلبستگی داشته باشد، بسیجی واقعی محسوب می شود.
,وی تصریح کرد: بسیج دیروز در نبر جنگ سخت اقتدار خود را نشان داد و امروزه هم با حضور در عرصه های نظامی، فرهنگی و سیاسی تلاش می کند ضمن اینکه تفکر بسیج را بر مبنای نظرات رهبر معظم انقلاب در جامعه پیاده می کند از سلطه بیگانه نیز جلوگیری کرده است.
,فرمانده سپاه ناحیه نطنز با اشاره به لزوم تحلیل مسایل سیاسی روز از سوی نیروهای بسیجی و سپاه گفت: هر کسی که اعتقاد و اصرار به عدم ورود نیروهای بسیجی و سپاه به مسایل سیاسی روز کشور و جهان داشته باشد، خائن به نظام و انقلاب است چرا که بسیجی پیرو مکتب و امتداد عاشوراست و قیام حضرت اباعبدالله الحسین (ع) را می توان هم از لحاظ اعتقادی و هم از لحاظ سیاسی بررسی و تفسیر کرد.
,وی انتخابات را صحنه اعلام اقتدار کشور دانست و گفت: اگر هر فردی با آرای خوب و بالایی وارد صحنه سیاست شود، پشتوانه کاری او نیز قوی تر خواهد بود.
,عضو شورای تامین شهرستان نطنز با تبیین رویکرد اصلی بسیج در انتخابات آینده خاطر نشان کرد: رویکرد اصلی بسیج در انتخابات امسال، روشنگری و حضور حداکثری مردم در پای صندوق های رأی و انتخاب اصلح بر مبنای منویات امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب خواهد بود.
,وی ادامه داد: انتخابات می تواند یکی از راه های نفوذ دشمن به کشور باشد، لذا درخواست ما از همه رأی دهندگان این است که با شناخت هر چه بیشتر و بازخوانی معیارها و ملاک های تعیین شده از سوی امام راحل (ره) و رهبر انقلاب، کاندیداهای اصلح و شایسته را انتخاب و روانه مجلس شورای اسلامی کنند.
,فرمانده سپاه ناحیه نطنز به نقش مهم و تأثیر گذار رسانه ها در ایام انتخابات اشاره و تأکید کرد: انتظار ما از رسانه ها این است که در موقع انتخابات تنها خبرگزار و رویداد محور نباشند، بلکه بایستی خبرساز باشند و با سمت و سو قرار دادن مطالب و تحلیل های انتخاباتی خود بر طبق منویات داهیانه امام و رهبری، ویژگی و معیارهای کاندیدای اصلح را به مردم معرفی کنند.
,وی به تشریح عملکرد سپاه ناحیه نطنز در اجرای اقتصاد مقاومتی پرداخت و اظهار کرد: از ابتدای امسال تاکنون، اعتباری بالغ بر ۶ میلیارد ریال از سوی سپاه ناحیه نطنز به کارآفرینان شهرستان جهت اجرای اقتصاد مقاومتی در حوزه های صنعت، کشاورزی و دامپروری اختصاص یافته است.
,آقادوستی اضافه کرد: پتانسیل و ظرفیت فراوانی برای اجرای طرح های مرتبط با موضوع اقتصاد مقاومتی در شهرستان نطنز وجود دارد که به همین جهت سپاه ناحیه نطنز آماده هر گونه همکاری و مشارکت با نهادهای مربوطه همچون جهاد کشاورزی،کمیته امداد امام (ره) و مرکز فنی و حرفه ای شهرستان خواهد بود.
,وی در پایان با برشمردن اقدامات و ویژه برنامه های هفته بسیج، از برگزاری اجتماع بزرگ بسیجیان در روز ۵ آذر و نیز یادواره شهدای شهرستان با سخنرانی آیت الله سید احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران در نهم آذر خبر داد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه