اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

در عیادت دانشجویان بسیجی از فرج‌الله سلحشور مطرح شد؛

شروع طرح فیلم حضرت موسی (ع)/آیا سینمای ایران هم باید به سمت هالیوودیسم پیش برود + تصاویر

شروع طرح فیلم حضرت موسی (ع)/آیا سینمای ایران هم باید به سمت هالیوودیسم پیش برود + تصاویر
چرا برای مسائل غیر فرهنگی و غیر دینی هزینه‌های بسیار پرداخت می نماید آیا سینمای ایران هم باید به سمت هالیوودیسم پیش برود و عناصر هالیوودی - غربی را در سینما ببینیم؟
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی؛ دانشجویان بسیجی واحد علوم و تحقیقات با حضور در منزل فرج‌الله سلحشور از وی عیادت و آرزوی سلامتی را برای این چهره ارزشمند سینمای جمهوری اسلامی را خواستار شدند.

فرج الله سلحشور از استارت و شروع به کار طرح و برنامه ی فیلم حضرت موسی (ع) خبرداد و در ادامه از نگرانی ها ی خود در رابطه با سینما گفت و خاطرنشان کرد: سینمای ایران دیگر کمتر در راستای مقابله با دشمنان اسلام پیش میرود و فیلم هایی با موضوعات دینی درصد  کمتری از پخش را نسبت به فیلم هایی با موضوعات عاشقانه و هجو و... دارند. این در حالی است که برای سریال های کمدی و غیر دینی چندین برابر هزینه های یک سریال با موضوع دینی و اسلامی خرج می شود از این رو وی خواستار راه افتادن کمپین حمایت از ساخت و اکران فیلم حضرت موسی (ع) شدند ، که نقطه عطفی در مقابله با دشمنان اسلام در سینمای اسلامی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی؛,
,
,


فرج-الله-سلحشور-(1).jpg
 

,
, فرج-الله-سلحشور-(1).jpg,
,

مصطفی ابراهیمی مسئول بسیج واحد علوم تحقیقات ضمن تقدیر و تشکر به پاس فعالیت های چند ساله ی پرشور و فعال آقای سلحشور در صحنه سینما خاطر نشان کرد، بسیج دانشجویی به عنوان یکی از مهم ترین جنبش های دانشجویی و فعال کشور  در راستای حمایت مادی و معنوی حمایت از فیلم حضرت موسی(ع)، کمپین حمایت را راه اندازی خواهد نمود.

در ادامه ی جلسه مباحثی از جمله انتقاد از دولت و مجلس شورای اسلامی شد که در پی آن فرج الله سلحشور خواستار این شد که دولت و مجلش شورای اسلامی  چرا برای مسائل غیر فرهنگی و غیر دینی و هجو هزینه های بسیار پرداخت می نماید اما برای حمایت از این نوع فیلم ها پولی ندارد؟ آیا سینمای ایران هم باید به سمت هالیوودیسم  پیش برود و عناصر هالیوودی - غربی را در سینما ببینیم؟

گودرزی مسئول روابط عمومی بسیج علوم تحقیقات فیلم نامه ای با موضوع آخر الزمان را مطرح نمود و ضمن نگرانی از سینمای در خطر ایران خاطر نشان کرد: در تحولات منطقه و حضور گسترده و بی حد و مرز سینمای غرب (هالیوود) در کشور های اسلامی و جنگ نرم با ملت مسلمان ایران جای فیلم هایی با موضوع آخر الزمان و مهدویت که رد جهت روشن سازی موضوعات آخر الزمان و شناخت و مقابله با دشمنان اسلام باشد ، کم رنگ است.

در انتهای این دیدار دانشجویان بسیجی  واحد علوم و تحقیقات با اهداء لوح و هدیه از زحمات این چهره ارزشی کشور تقدیر و تشکر کردند و آرزوی سلامتی برای این چهره ارزشمند سینمای جمهوری اسلامی را از خداوند عزوجل خواستار شدند.

,
,
,
,
,
,
,



فرج-الله-سلحشور-(3).jpg

فرج-الله-سلحشور-(5).jpg

فرج-الله-سلحشور-(6).jpg
 

,
,
, فرج-الله-سلحشور-(3).jpg,
,
, فرج-الله-سلحشور-(5).jpg,
,
, فرج-الله-سلحشور-(6).jpg,
,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه