اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

دیدار علی اکبر ولایتی و محسن رضایی

دیدار علی اکبر ولایتی و محسن رضایی
دکتر علی اکبر ولایتی وهیات همراه در دبیر خانه مجمع تشخیص مصلحت نظام با دکتر محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام دیدار کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی مجمع، در این دیدار دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان خاطراتی از دوران پر شکوه انقلاب و دفاع مقدس اشاره کرد و گفت : همکاریهای چند جانبۀ بین دستگاه دیپلماسی و رزمندگان دفاع مقدس باعث پیروزی ملت ایران در جنگ تحمیلی هشت ساله شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

محسن رضایی با اشاره به موقعیت خاص مجمع تشخیص مصلحت نظام، این مجموعه را همواره همراه دولت های مختلف عنوان کرد و اظهار داشت : اگر چه بعضاً دولتها این نهاد را در مواردی محدود کننده خود می دانند اما تلاش مجمع تشخیص مصلحت نظام کمک به دولت هاست.
دکتر محسن رضایی با بیان اینکه یکی از وظایف اصلی مجمع تشخیص مصلحت نظام مشاوره به رهبری و تهیۀ و تنظیم سیاستگذاری کلی نظام است اظهار امیدواری کرد که در دوره مدیریت دکتر ولایتی در مرکز تحقیقات این هماهنگی ها بیشتر شود.
در ادامه دکتر ولایتی با ابراز خوشحالی از تشکیل این جلسه، به سابقۀ آشنایی و همکاری با دکتر رضایی در مقاطع مختلف انقلاب اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: تشکیل سپاه پاسداران و سیاست خارجی جمهوری اسلامی هر دو جزء کارهای جدید و تجربه نشده انقلاب بود که باید در موقعیت جدید از این تجربیات استفاده بهینه شود.
ولایتی با بیان اینکه مجمع تشخیص مصلحت نظام در دنیا نمونه ای مشابه ندارد گفت : از ویژگی خاص این مجموعه ، حضور افراد مجرّب و متخصصی می باشد که گرد هم آمده تا تجربیات خود را در قالب مشورت به رهبری انقلاب ارائه دهند.

,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه