به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز، رییس سازمان بسیج مستضعفین گفت: فمیسنیم یکی از راه ها و دروازه های نفوذ استکبار جهانی در داخل کشور است و شنیده شده گروه های فمینیستی اصفهان را برای این موضوع انتخاب کرده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز،,سردار سرتیپ محمد رضا نقدی پیش از ظهر امروز در کنگره ملی شهید طیبه واعظی و ۲۶۰ شهید زن استان اصفهان و در جمع بانوان بسیجی اظهار کرد: دشمنان اسلام و انقلاب اسلامی بعد از توافق هسته ای هم در فکر طراحی نقشه های شوم و شیطانی و نفوذ هستند که فمینیسم یکی از دست آوردهای نفوذ غربی هاست.
,به گفته این مسوول بسیج، اینکه شنیده می شود اصفهان برای این امر انتخاب شده باید در جوابشان گفت زهی خیال باطل، چرا که بانوان با بصیرت اصفهانی هرگز اجازه محقق شدن این هدف شوم را نخواهند داد.
,وی تصریح کرد: روشن، صریح و واضح می گویم، یونیسف هم یک موسسه ۱۰۰درصد صهیونیستی است و این اهداف را هم دنبال می کند.
,سردار نقدی در ادامه خاطر نشان کرد: کسانی که امروز دم از سازش با آمریکا می زنند اغلب از قشر اشرافی جامعه هستند اما ندای جامعه مستضعف ایستادگی در برابر استکبار و سلطه طلبان است.
,وی با بیان اینکه کسانی که دم از سازش با شیطان بزرگ و دشمن همیشگی اسلام می زنند باید از شهیدان و مادران شهید درس بگیرند ادامه داد: این افراد چگونه پاسخگوی شهدا، جانبازان و ایثارگران خواهند بود.
,رییس سازمان بسیج مستضعفین بیان کرد: قطعا بزرگترین درسی که از شهید واعظی می گیرم ایستادن تا پای جان بر اصول و ایمان است.
,وی اظهار کرد: به راستی ندای سازش با آمریکا چگونه از گلوی برخی افراد بر می آید در حالیکه این دولت در انتظار فرصتی برای فروکردن خنجر فتنه خود از پشت به نظام اسلامی است.
,نقدی استراتژی های مختلف آمریکا در برابر نظام اسلامی را شکست خورده برشمرد و افزود: امروز استراتژی ناامن سازی منطقه بواسطه شهدای مدافع حرم بانوی مقاومت شکست خورده و آمریکا دشمن فلج شده و خاک بر سر شده در برابر ایران اسلامی است.
,رییس سازمان بسیج مستضعفین یادآوری کرد: امروز دشمنان همچنان پس از توافق در فکر طراحی نقشه های شیطانی و نفوذند و ترویج فمینیسم در ایران از راه های این نفوذ استکباری است.
,*شهیده واعظی خط بطلانی بر تفکر و نگاه مادی غرب به زن است
, *شهیده واعظی خط بطلانی بر تفکر و نگاه مادی غرب به زن است,وی تصریح کرد: امروز شهید طیبه واعظی تصمیم گرفته از سر گمنامی بیرون آید و راه خود را در میان غبار فتنه ها و تزویرها، نشان دهد تا ما راه را گم نکنیم، این همان راهی است که ملت ایران با شکوه انتخاب کرده است.
,سردار نقدی افزود: شهید طیبه واعظی درسهای بسیار زیادی به ما می دهد،این شهید ه با وجود عمرکوتاهی که در دنیا داتشه است زندگیش پر از گنجینه های زیادی است که می تواند برای نسل جوان و بانوان الگو باشد
,وی با اشاره به سیر زندگی شهیده واعظی گفت: این شهیده در شرایطی که زن مترادف با بی بندو باری، ول انگاری و بی اعتنا به عفت و حیا تعریف می شود و غرب درصدد است نگاه مادی گرایی به زن را ترویج دهد، شهیده واعظی خط بطلانی بر تفکر و نگاه مادی غرب به زن است.
,رئیس سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد: این شهیده در زمانی که هر انسانی به فکر حفظ جانش است و جانش در محاصره ماموران ساواک بوده، شهیده طیبه واعظی حفظ چادر و حجابش را اولویت قرار می دهد.
,وی با شاره به اینکه اقتصاد مقاومتی بحث امروز است، شهیده طیبه واعظی در زمان پیش از انقلاب اسلامی در منزل خود این بحث را محقق کرده بود و با تولید در داخل خانه، استقلال راحفظ کرده بود عنوان کرد: امروز غربیان مصرف گرایی را پیش روی ما گذاشته است، غرب درصدد است تولید و اشتغال در خانه را توسط بانوان زشت جلوه بدهد.
,سردار نقدی اذعان کرد: استکبار در پی ان است که از یک زندگی سالم دور بشیم و تفریح را به سمت شبکه های اجتماعی و تلفن همراه ببرد.
,وی خاطرنشان کرد: تن پروری، غافل شدن از سبک زندگی سالم و غفلت ماندن از کار و تلاش را ذر جامعه ایرانی، از جمله حربه ها و خواست ه های دشمنان است، مسئله روز ما خانواده داری است، در مقابله تهاجمات غربیان که قصد دارند خانواده را متلاشی کنند.
,رئیس سازمان بسیج مستضعفین خاطرنشان کرد: بزرگترین درسی که شهیده طیبه واعظیبه همه ما می دهد، این است که جان را می دهیم ولی از ایمان نمی گذریم،این درس باید همچون پرچم در مقابل چشمان کسانی که دم از سازش با دشمن می زنند، نصب شود.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه