اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

قائم مقام شهردار منطقه 20 خبرداد:

مشارکت 22 هزار نفری در طرح شهروند الکترونیک شهرری

مشارکت 22 هزار نفری در طرح شهروند الکترونیک شهرری
قائم مقام شهردار منطقه 20 از مشارکت 22 هزار نفری در دوره آموزش رایگان شهروند الکترونیک این منطقه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از آفتاب ری؛ اصغر عطائی به مشارکت گسترده شهروندان منطقه 20 به عنوان جنوبی ترین منطقه شهر تهران در فعالیت های اجتماع محور مدیریت شهری اشاره کرد و گفت: به منظور افزایش آگاهی شهروندان در زمینه علم و فناوری و ارتقای کیفیت خدمات الکترونیک، طرح شهروند الکترونیک با مشارکت 22 هزار نفر از شهروندان منطقه 20 در حال اجراست.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,  آفتاب ری؛ ,

عطائی با اشاره به اینکه سراهای محله به عنوان دانشکده های فرهنگی متولی برگزاری این طرح هستند افزود: شهروندان به صورت مجازی تحت 186 ساعت آموزش رایگان با موضوع های زبان انگلیسی، مهارت های 7 گانه کامپیوتر، فناوری اطلاعات، بهداشت و سلامت و شهروند الکترونیک قرار می گیرند و در نهایت مدارک معتبر و گواهینامه های پایان دوره آموزشی به آنها ارائه می شود.

,

وی به اهمیت فعالیت های آموزش شهروندی نیز اشاره کرد و اظهار داشت: برپایی کارگاه های آموزشی و اجرای طرح هایی نظیر شهر در دست بچه ها، شهردار مدرسه، خانه های علم و زندگی، مشکات، جشنواره بام شهر، دوره های پودمانی مدیریت شهری، ترویج نوسازی بافت فرسوده و خانه های خلاقیت ونوآوری کودک از دیگر طرح هایی است که با هدف ارتقاء آگاهی شهروندان در قالب آموزش شهروندی انجام می شود.

, ،,

قائم مقام شهردار منطقه 20 در پایان یادآور شد: بهبود کیفیت زندگی شهری از طریق ارتقاء سواد عمومی، رفاه اجتماعی، کاهش سفرهای درون شهری، هزینه های آموزشی و تحقق اهدافی همچون جلوگیری از اتلاف منابع مادی و انسانی از دیگر اهدافی است که با تحقق شهروند الکترونیک و در نهایت جامعه الکترونیک حاصل می شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه