اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

بهانه ای برای تعطیلی وزارت‌

بهانه ای برای تعطیلی وزارت‌
بیشتر اخباری که از وزارت ورزش و جوانان بیرون می آید، بیش از آنکه به این دو بخش و همچنین وزارتخانه متبوعش کمک کند، باعث ایجاد حواشی می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، از روز شنبه 12 بهمن ماه یک دوره مسابقه فوتسال به مناسبت دهه فجر در وزارت ورزش و جوانان برگزار می شود و از بخش های مختلف این وزارتخانه 11 تیم در دو گروه در آن شرکت می خواهند کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
بدون شک برگزار چنین رقابت های با نام دهه فجر کار ارزنده ای که مورد تقدیر قرار بگیرد، اما نکته اصلی مربوط به ساعات برگزاری است.
,
طبق برنامه منتشر شده که در بیشتر قسمت های این وزارتخانه قابل دسترسی است، نخستین دیدار از ساعت 9 صبح آغاز می شود و زمان برگزاری آن بازی هر روز نیز 12:30 دقیقه است.
,
 
,
همانطور که همه می دانند، ساعت کاری بخش های دولتی از جمله وزارتخانه از ساعت 8 صبح تا 4 بعد از ظهر است.  این نکته نیز قابل اشاره است هر بازی نزدیک به 40 دقیقه به طول می انجامید، این یعنی اینکه هر تیمی که قرار است بازی خود را برگزار کند، باید بین 20 تا 30 دقیقه قبل از بازی در سالن حاضر شود و خروج از سالن نیز حداقل 20 دقیقه به طول خواهد انجامید. با یک حساب سرانگشتی و محاسبه زمان رفت و برگشت از سالن می توان متوجه شد که یک بازی فوتسال در جام فجر هر روز نزدیک به 2 ساعت از وقت کارمندان را به خود اختصاص می دهد. باید خستگی بازیکنان را نیز در نظر گرفت که به طور حتم پس از بازی قادر به بازدهی کار مناسب نخواهند بود.
,
حال سوال اینجاست که چه کسی چنین برنامه ریزی را ترتیب داده تا بخش های مختلف وزارتخانه از کار بیفتد؟ آیا مسئولان نمی توانستند مسابقات را بعد از ظهر برگزار کنند تا در کار کارمندان نیز خللی ایجاد نشود؟
,
 
,
کاش مسئولان اندازه یک بند انگشت و نه بیشتر به برخی مسائل اهمیت بدهند تا امور وزارت تازه تاسیس ورزش و جوانان که در ماه های اخیر نیز با تغییر و تحولاتی همراه بوده، بیش از این دچار اختلال نشود.
,
 
,
انتهای پیام
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه