اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

واکنش وزیر دفاع به اظهارات اخیرکری

آمریکایی‌ها به قدرت ایران واقفند

آمریکایی‌ها به قدرت ایران واقفند
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: آمریکایی‌ها خود می‌دانند که قادر به انجام هیچ جسارت گستاخانه‌ای علیه ملت ایران نیستند و به قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران واقفند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از پایگاه‌ اطلاع‌رسانی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، سردار حسین دهقان وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در واکنش به اظهارات اخیر مقامات آمریکایی در خصوص روی میز بودن گزینه نظامی اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران با تکیه بر نیروهای مسلح توانمند و بسیج مردمی و بهره مند از تجهیزات پیشرفته دفاعی آماده مواجهه با هر نوع اقدام خصمانه از طرف هر متجاوزی است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی تأکید کرد: دوران دفاع 8 ساله و 34 سال ایستادگی و مقاومت ملت ایران در قبال زیاده خواهی‌های نظام سلطه همواره این آمادگی را ایجاد کرده است که هر دشمن متجاوزی را از اقدام خود پشیمان کند.

,

وزیر دفاع افزود: در عین حال به نظر نمی‌رسد اظهارات مقامات آمریکایی چیزی بیش از یک بلوف سیاسی باشد، همانگونه که اخیراً وزیر سابق دفاع آمریکا اعتراف کرد تهدیدات نظامی آمریکا علیه ایران یک بلوف سیاسی است.

,

دهقان تصریح کرد: آمریکایی‌ها خود می‌دانند که قادر به انجام هیچ جسارت گستاخانه‌ای علیه ملت ایران نیستند و به قدرت دفاعی جمهوری اسلامی ایران واقفند.

,

وی خاطرنشان کرد: البته ما از جنگ و تنش استقبال نمی‌کنیم ولی جنگ طلبان را با قاطعیت بر سر جایشان می‌نشانیم.

,

دهقان گفت: تداوم اینگونه اظهارات نسنجیده، تنفر ملت ایران و ملت‌های منطقه و جهان را از آمریکا بیشتر می‌کند و فضا را برای ادامه مسیر گفت‌وگو و دیپلماسی آلوده می‌کند.

,

وزیر دفاع در پایان بیان داشت: جای تعجب است که مدعیان حقوق بشر، دموکراسی و دیپلماسی هنوز دم از کاربرد روش‌های قرون وسطایی می‌زنند و فکر می‌کنند با زور و ظلم و تجاوز می‌توانند منافع خود را تأمین کنند، غافل از اینکه این دوران دیگر سپری شده و کاربرد همین ادبیات نسنجیده است که آمریکا را به سرعت به سمت افول می‌برد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه