اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون وزیر جهاد کشاورزی در بابلسر:

مشکلات اقتصادی موجب کاهش درآمد کشاورزان شده است

مشکلات اقتصادی موجب کاهش درآمد کشاورزان شده است
معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت با بیان اینکه ضایعات کشاورزی در حال افزایش است، گفت: مشکلات اقتصادی موجب کاهش درآمد کشاورزان شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشهدسر، عباس کشاورز در سی و ششمین گردهمایی سالانه سازمان حفظ و نباتات کشور در بابلسر، اظهار کرد: 30 تا 40 درصد مشکلات کشاورزی مربوط به ژنتیک و 60 درصد آن به مسائل زراعی و ضایعات ناشی از عوامل خسارت‌زا مربوط است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مشهدسر,

وی با بیان اینکه ضایعات کشاورزی در حال افزایش است، افزود: این امر سب شد تا علاوه بر مشکلات آثار اقتصاد بر کشاورزی که موجب کاهش درآمد کشاورزان شده است، وابستگی کشور به واردات محصولات کشاورزی نیز افزایش یافته است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور زراعت تصریح کرد: این موضوع به‌هم خوردن تولید، افزایش ضایعات اکولوژی محیط زیست و تولید محصولات سالم را نیز به خطر انداخته است.

کشاورز نسبت به طغیان علف‌های هرز و عوامل خسارت‌زای ناشناخته در کشور هشدار داد و خاطرنشان کرد: سلامت و بهداشتی بودن تولیدات محصولات کشاورزی یکی از مهم‌ترین مسائل در امنیت غذایی و استقلال کشور است.

وی تاکید کرد: باید بپذیریم که مقولات خمیر مرغ، باقی‌مانده سموم در برخی محصولات کشاورزی و تقلب در اعطای گواهی بهداشتی به فعالیت کشاورزی به درآمد کشاورزان کشور صدمه زده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه امروز با دانش و تکنولوژی که به‌وجود آمده است، خط قرمز وزارت جهاد کشاورزی ناپایداری کشاورزی ایران است، گفت: طرح‌های مهم کیفی و کمیتی در حوزه تولیدات محصولات کشاورزی در دولت یازدهم بر اساس بررسی‌های واقعی تهیه شده است که این موضوع فقط با حرف دولت و وزیر عملی نیست.

کشاورز اضافه کرد: خانواده کشاورزی باید بداند که فشار بر منابع آب و خاک، بدون توجه به کشاورزی مهندسی، به ضرر خود او است و سازمان حفط نباتات باید از حالت عملیاتی به سازمان هشداردهنده و آگاهی‌دهنده تبدیل شود.

وی در پایان با بیان اینکه کشاورزان به لحاظ کیفی، کمی و تنوع سموم با مشکلات جدی مواجه هستند، اظهار کرد: تولید و پایداری آن، اصل مهم برای وزارت جهاد کشاورزی است و در این زمینه با کسانی که در زمینه تولید، واردات و تجهیزات سموم فعالیت می‌کنند عقد اخوت نسبته‌ایم بلکه خط قرمز ما کیفیت است و بنای حذف کسی را هم نداریم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه