اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس HSE شرکت گاز خراسان رضوی:

در شرایط بحران، مصرف کنندگان خانگی در اولویت مصرف پایدار گاز طبیعی قرار دارند

در شرایط بحران، مصرف کنندگان خانگی در اولویت مصرف پایدار گاز طبیعی قرار دارند
رئیس HSE شرکت گاز خراسان رضوی گفت: در شرایط بحران، مدیریت اولویت مصرف با حفظ شرایط پایدار مصرف برای مصرف کنندگان گاز طبیعی خانگی تعیین می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛کیهان مویدی در حاشیه برگزاری مانور مشترک افت فشار و قطع گاز گناباد که در  ستاد بحران شهرستان برگزار شد، در گفتگو با خبرنگار ندای گناباد گفت: مانور و تمرینات بهانه ای برای افزایش آمادگی در مقابله با بحران های طبیعی و غیر طبیعی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای گناباد,

وی اظهار کرد: با توجه به اینکه در زمستان امسال با پدیده جوی المینو در کشور با باران های سیل آسا و سرماهای غیر پیش بینی مواجه هستیم، مانور افت فشار و قطع گاز به منظور چگونگی برخورد با این بحران احتمالی در شهرستان گناباد برگزار شد.

,

سخنگوی مانور افت فشار و قطع گاز گناباد با بیان اینکه با خط لوله 20 اینچی گاز طبیعی شهرستان گناباد تامین می گردد، خاطرنشان کرد: شهرستان گناباد در انتهای خط لوله انتقال گاز استان خراسان قرار دارد و اگر در زمستان با بخشی از واردات گاز از ترکمنستان با مشکل مواجه شویم و یا سرمای هوا به گونه ای باشد که افت فشار گاز پیدا کنیم، باید قبل از اینکه با شرایطی که از کنترل خارج است، مواجه شویم؛ اقدامات و مدیریت های لازم را انجام داد که تمامی این موارد در این مانور پیش بینی شده و اجرا می شود.

,

مویدی با اشاره به اینکه 75 درصد مصرف کنندگان گاز طبیعی استان خراسان رضوی مصرف کنندگان خانگی هستند، تصریح کرد: در شرایط بحران، مدیریت اولویت مصرف با حفظ شرایط پایدار مصرف برای مصرف کنندگان گاز طبیعی خانگی تعیین می شود و با توجه آیین نامه و شیوه نامه ای که بین وزارت نیرو،  نفت و صنعت و معدن و تجارت وجود دارد، نسبت به قطع و یا کاهش فشار گاز مصرف کنندگان عمده به منظور عدم وقفه و اختلال برای مصرف کنندگان گاز خانگی اقدام می نماییم.

,

وی افزود: در همین راستا، به صنایع عمده اعلام شده است که شرکت گاز از آبان ماه تا اسفند ماه تعهدی برای تامین ثابت و پیوسته گاز طبیعی به آنها ندارند و به آنها ابلاغ شده تمهیدات لازم را برای سوخت دوم داشته باشند تا در شرایط بحران از آن استفاده کنند.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه