به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید روح الله حسینی هرانده در گفتگو با خبرنگار دیمه نیوز اظهار داشت: راهپیمایی اربعین امام حسین (ع) به تبعیت از راهپیمایی عظیم زائران حسینی در کشور عراق برای جاماندگان شهرستان فیروزکوه از این راهپیمایی برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیمه نیوز,وی گفت: این راهپیمایی از مسجد موسی بن جعفر (ع) شهرک ولیعصر روز چهارشنبه با حضور هیئات مذهبی، دسته ها سینه زنی و زنجیر زنی و مردم عزادار شهرستان آغاز می شود به سمت دانشگاه و پایان این راهپیمایی در آستان مقدس امام زاده اسماعیل (ع) شهرستان فیروزکوه می باشد
,حسینی تصریح کرد: ویژه برنامه هایی از جمله مدیحه سرایی، سینه زنی وقرائت دعای پر فیض اربعین برای این مراسم در نظر گرفته شده است.
,معاون سیاسی انتظامی فرمانداری فیروزکوه عنوان کرد: تهدیداتی است از سوی گروهک های مختلف در سطح کشور، اگر چنانچه مورد مشکوکی، یا اینکه افراد ناشناس درحال انجام تحرکات خاصی مشاهده شد به نیروی انتظامی و مراجع امنیتی اطلاع دهند البته این معنا ومفهوم این موضوع به گونه ای نیست که بگویم خطر در کمین است و مردم حضور نداشته باشند بلکه خواهان حضور پرشور مردم در این راهپیمایی هستیم.
,وی گفت: دستگاه های امنیتی ما، بویژه سربازان گمنام امام زمان (ع) مسائل را خوب رصد می کند و هیچ مشکلی نیست، بیشتر سعی این است مردم با دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی در ارتباط باشند و اگر چنانچه موارد غیر عادی مشاهده کردند تنها آن را اطلاع رسانی کنند.
,انتهای خبر/رض
]
ارسال دیدگاه