logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

عیادت مدیر کل ورزش و جوانان استان همدان از قهرمان دوچرخه سواری استان همدان

عیادت مدیر کل ورزش و جوانان استان همدان از قهرمان دوچرخه سواری استان همدان
مدیر کل ورزش و جوانان قبل از اعزام قهرمان دوچرخه سواری آسیا، برای مداوا به خارج کشور به عیادت وی رفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  همدان ورزش؛ محمدرضا قادری قهرمان دوچرخه سوار سرطانی استان همدان است که شب گذشته رسول منعم به همراه معاونین و رئیس هیات دوچرخه سواری از این قهرمان دوچرخه سواری آسیا عیادت به عمل آوردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, همدان ورزش؛,

مدیرکل ورزش و جوانان استان از روند بهبود وضعیت جسمانی محمدرضا قادری ابراز خرسندی کرد و گفت: ما تا جایی که بتوانیم حمایت های لازم را انجام میدیم و امیدواریم که هرچه سریعتر بر این بیماری غلیه کنید و دوباره به میادین قهرمانی باز گردید.

,

در ادامه این دیدار قهرمان دوچرخه سواری گفت: من به سرطان به عنوان یک هدیه و نعمت الهی نگاه می‌کنم زیرا این بیماری باعث نزدیکی بیشتر من به خداوند شده است.
محمدرضا قادری افزود: هزینه های درمان اصلی ترین دغدغه‌ ی ام برای در هم شکستن سرطان است که با توکل بر خدا و همراهی مسئولان و دوستانم این مشکل نیز برطرف شده و خواهد شد.

,
,

گفتنی است، قادری قهرمان دوچرخه سواری آسیا این روزها با بیماری سرطان دست و پنجه نرم می کند که برای ادامه درمان خود امروز راهی شهر تگزاس در امریکاست می شود.
همچنین قهرمان دوچرخه سواری دیروز راهی مدرسه آیت الله معصومی شده به شوق دیدن شاگردانش و با اشتیاقی وصف نشده برای خداحافظی با شاگردانی که پا به پای او برای ابراز همدردی آمدند و حق شاگردی را به جا آوردند .

,
,

محمدرضا قادری معلم ورزشی است که عاشق دانش آموزانش است و سال‌ها قبل وقتی محمدرضا به خاطر مشکلات تنفسی به پزشک مراجعه کرد آنها به اشتباه تشخیص آسم دادند و در این مدت او داروهای آسم استفاده می‌کرد تا اینکه یک سال قبل وقتی سوار بر دوچرخه در ارتفاعات الوند مشغول بدنسازی بود در میدان میشان همدان روی تخته سنگی سقوط کرد و پس از انجام آزمایش مشخص شد یکی از ریه‌های او به دلیل وجود تومور تقریباً از کار افتاده است. وضعیت جسمی او هر روز بدتر می‌شد، اما محمدرضا تصمیم گرفته بود با بیماری مبارزه کند. او سال‌ها به عنوان معلم ورزش در مدرسه ابتدایی فعالیت می‌کرد و ارتباط بسیار خوبی با بچه‌ها داشت به طوری که همه حقوق معلمی‌اش را خرج دانش‌آموزان می‌کرد و برای آنها لباس و دوچرخه می‌خرید و با استعداد‌یابی از بین آنها سعی می‌کرد تا این استعدادها را به ورزش حرفه‌ای هدایت کند.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه