اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

کارشناسی مسائل سیاسی:

تفکر فرو پاشیده لیبرالیسم، عامل جذب جوانان غربی به گروه های تروریستی و تکفیری است/رهبری حقایق اسلام ناب را به جوانان غربی ارائه کردند

تفکر فرو پاشیده لیبرالیسم، عامل جذب جوانان غربی به گروه های تروریستی و تکفیری است/رهبری  حقایق اسلام ناب را به جوانان غربی ارائه کردند
کارشناسی مسائل سیاسی درباره علت گرایش جوانان غربی به گروههای تروریستی گفت: تفکر فرو پاشیده لیبرالیسم، عامل جذب جوانان غربی به گروه های تروریستی و تکفیری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی بیگدلی در گفت و گو با خبرنگار اشراق24 درباره نامه جدید رهبری به جوانان غربی اظهار کرد: بحران ناامنی و بحران معنویت و هویت جزو پیامدهای لیبرالیسم غربی است و در حکومت های لیبرالیسم نه تنها موضوع فرهنگ رها شده بلکه جریان های ضد فرهنگ تقویت می شوند و همین باعث شده که در غرب، جوامع از کنترل خارج شوند و در آستانه فروپاشی کامل فرهنگی و معنوی قرار گیرند.
وی افزود: این که جوانان غربی جذب گروه های تروریستی و تکفیری می شوند ثمره فروپاشی تفکر لیبرالیسم است.
کارشناسی مسائل سیاسی ادامه داد: نظام سلطه غرب از تروریسم افراطی و تکفیری به عنوان ابزاری برای اسلام هراسی استفاده می کند تا حقایق اسلام ناب محمدی (ص) مبتنی بر عقلانیت، ایمان، معنویت، عدالت، رحمت، خانواده بنیادی، کار و نلاش و اصلاح اوضاع عالم در غفلت قرار گیرد و اسلام بدلی، تکفیری و لیبرال را به عنوان تابلو اسلام نشان دهد.
بیگدلی یادآور شد: رهبر معظم انقلاب در دومین نامه حقایق اسلام ناب را بر پایه آموزه های اهل بیت (ع) به عنوان تابلو جهان نمای نجات بخش و حیات بخش جلو چشم جوانان غربی می گذارند تا آنها بر روی این مسایل تامل کنند.
وی ادامه داد: در این نامه، معظم له با جوانان غربی ابراز همدردی کرده اند و فرمودند" درد ما در تروریسم مشترک است، نابودی تروریسم ریشه در حقایق اصیل انسانی بر پایه آموزه های حیاتی دارد".
بیگدلی تصریح کرد: تمدن نوین انسانی بر پایه آموزه های فطری اسلامی و مکتب انبیاء الهی قابل تحقق است، جوانان غربی با فرهنگ فطری انبیا بیگانه بوده و در فرهنگ تباهی گری و لیبرالیسم غرق شده اند و غول رسانه ای غربی حجاب معرفت و آگاهی جوانان غربی شده است.
کارشناس مسائل سیاسی ادامه داد: جوانان غربی اگر بتوانند از اسارت غول رسانه ها خود را رها و اندکی تامل و به پیرامون خود خوب نگاه کنند بر پایه فطرت به معنای واقعی حرکت خواهند کرد و رهبر معظم انقلاب با این نامه پنجره ای را مقابل دیدگان جوانان غربی گشودند.
رهبر معظم انقلاب اسلامی شامگاه هشتم آذرماه جاری در نامه ای به عموم جوانان کشورهای غربی حوادث تلخ تروریستی فرانسه را زمینه ای برای همفکری خواندند و با بر شمردن نمونه های دردناکی از «آثار تروریسم مورد حمایت برخی قدرت های بزرگ در دنیای اسلام، پشتیبانی از تروریسم دولتی اسرائیل و لشگرکشی های خسارت آفرین سال های اخیر به دنیای اسلام»، خطاب به جوانان خاطرنشان کردند: "من از شما جوانان می خواهم که بر مبنای یک شناخت درست و با ژرف بینی و استفاده از تجربه های ناگوار، بنیان های یک تعامل صحیح و شرافتمندانه را با جهان اسلام پی ریزی کنید".

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اشراق24,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه