اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

نامه رهبر انقلاب به جوانان غربی، دعوت به تفکر بود

نامه رهبر انقلاب به جوانان غربی، دعوت به تفکر بود
امام جمعه شهر تیران با اشاره به نامه رهبر معظم انقلاب به جوانان کشورهای غربی گفت:‌ نامه رهبر انقلاب به جوانان غربی، دعوت به تفکر در خصوص مسائل مختلف جامعه بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سفیر تیران و کرون، حجت‌الاسلام علیرضا طاحونی در خطبه‌های نماز جمعه تیران ضمن دعوت همگان به تقوای الهی به مناسبت‌های اخیر اشاره و اظهارکرد: نامه رهبر معظم انقلاب اسلامی به جوانان کشورهای اروپایی و آمریکایی دعوت به تفکر نسبت به مسائل دین و منطقه بود که نتایج این موعظه‌ها به زودی در بین جوانان جوامع بین‌المللی نشان داده می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سفیر تیران و کرون,

وی در ادامه افزود: این نامه باعث معرفی چهره دشمنان و تحقیر دولت آمریکا شده و در پی آن به نتایج خوبی در خصوص مسائل مختلف به دست می‌آید.

,

امام جمعه تیران با اشاره به اینکه دولت آمریکا در حال تحقیر شدن است، بیان کرد: اتحاد روسیه و ایران در مبارزه با داعش در سوریه، پیشرفت‌های ایران اسلامی در حوزه تجهیزات نظامی مانند صنعت موشک‌سازی، حمایت‌های دولت آمریکا در خصوص ترورسیم مانند داعش که چهره استکباری و ظالمانه آنها را نشان داده از مصادیق تحقیر شدن دولت آمریکا است.

,

وی به اقتدار ایران اسلامی نیز اشاره کرد و گفت: ایران اسلامی به سبب ولایت پیامبر(ص)، ائمه معصومین و ولایت فقیه روز به روز بر اقتدارش افزوده می‌شود و دشمنان آن تحقیر می‌شوند.

,

طاحونی به روز دانشجو اشاره کرد و اذعان داشت: تفکر و بصیرت از شاخصه‌های دانشجوی ایرانی است که این دانشجویان موتور محرک جامعه در آینده هستند و جایگاه آنها مهم است.

,

وی با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب در خصوص تفکر دانشجویان تصریح کرد: فکر و تفکر دانشجویان خاستگاه دشمن برای نفوذ بر این تفکرات است که باید آگاه و بیدار باشند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه