اخبار داغ

نارضایتی مربی سایپا از تساوی با استقلال

نارضایتی مربی سایپا از تساوی با استقلال
مربی تیم فوتبال سایپا گفت: بازی حساسی با استقلال اهواز داریم در این مسابقه باید تمرکزمان نسبت به بازی با استقلال بیشتر باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرهاد پورغلامی در گفت‌وگو با فارسدر مورد تساوی یک بر یک با استقلال تهران گفت: می‌توانستیم در این مسابقه پیروز شویم و با گرفتن سه امتیاز جای پایمان را در جدول محکم‌تر کنیم. استقلال تیم بزرگی است و ما بازی را خیلی خوب شروع نکردیم اما در ادامه بهتر و بهتر شدیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: یک گل فوق‌العاده زیرکانه از استقلال خوردیم و بعد از آن با تعویض‌هایی که انجام دادیم بر بازی مسلط شدیم و به گل مساوی هم رسیدیم هرچند می‌توانستیم پیروز شویم موقعیت‌های زیادی خلق کردیم که از دست رفت با این حال من ناراحت نیستم زیرا وقتی تیمی موقعیت زیاد خلق می‌کند جای خوشحالی دارد روزی باید نگران بود که تیم نتواند موقعیت گل زیادی خلق کند از نتیجه مساوی اصلا راضی نیستم.

,

مربی سایپا در مورد دیدار با استقلال اهواز در هفته چهارم لیگ گفت: بازی بسیار حساسی با استقلال اهواز داریم و به نظرم این مسابقه سخت‌تر از بازی با استقلال است و باید بازیکنان با تمرکز بیشتری نسبت به بازی با استقلال تهران به مصاف استقلال اهواز بروند. بازی با تیم‌های انتهای جدول سخت‌تر از دیدار با تیم‌های بالانشین جدول است.

,

انتهای پیام/ک

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه