اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

فصل خانه تکانی نزدیک است

هشدار: شوینده ها را مخلوط نکنید

هشدار: شوینده ها را مخلوط نکنید
کارشناس مسائل بهداشتی : هر کدام از شوینده ها حاوی گازهایی هستند که به خودی خود برای دستگاه تنفسی مضر است ،مخلوط کردن شوینده ها با هم باعث واکنش آنها و تولید گازهای بسیار مضرتر می شود که می تواند حتی باعث مسمومیت شود .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از جهانبین نیوز  ،مطهر ،کارشناس مسائل بهداشتی گفت : با نزدیک شدن به فصل بهار و رونق گرفتن خانه تکانی ها بیشترین مراجعان اورژانس خانم هایی هستند که در اثر استفاده زیاد از مواد شوینده دچار مسمومیت یا آلرژی های تنفسی شده و به پزشک مراجعه می کنند .

وی ادامه داد : هر کدام از مواد شوینده حاوی گازهایی است که به تنهایی هم برای سیستم تنفسی مضر هستند و در هنگام استفاده از آنها می بایست زمان استفاده را درحد امکان کوتاه کرد و ترجیحا در فضای باز و یا در فضای بسته ای که حاوی هواکش و تهویه باشد از آنها استفاده کرد .

مطهر در ادامه درباره مخلوط کردن مواد شوینده با هم هشدار داد و گفت :مخلوط کردن شوینده ها با هم باعث واکنش آنها با یکدیگر شده و گازهایی تولید می کند که علاوه بر دستگاه تنفسی برای پوست هم زیان بسیاری دارد .

وی ادامه داد : دیده شده است که خانم هایی که دارای وسواس زیاد برای نظافت هستند شوینده های حاوی اسیدکلریدریک را نیز با هم مخلوط می کنند که باعث متصاعد شدن گاز کلر و تحریک مخاط تنفسی می شود .

مطهر همچنین استفاده از ماسک و دستکش و حتی عینک را در حین استفاده از مواد شوینده ضروری دانست و گفت :استفاده از گاز استریل آغشته به آب نمک در ماسک می تواند در جذب گازهای روانه شده به سمت دهان و بینی موثر باشد .

وی ادامه داد : شاید عوارض پوستی استفاده از این شوینده ها در نگاه اول به چشم نیاید اما دیده شده است که شدت سوختگی ناشی از شوینده ها و یا گازهای آنها می تواند به حدی باشد که محل سوختگی تا مدتها باقی بماند .

مطهر در پایان در مورد کودکان و عدم دسترسی آنان به این مواد نیز هشدار داد .

, شبکه اطلاع رسانی دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه