اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

گزارشی از روزهای ناخوش حاشیه نشینی در سیستان؛

لاستیک نهضت آسفالت نرسیده به کوچه پس کوچه های زابل پنچر شد/ نهضتی برای اعیان نشینان

لاستیک نهضت آسفالت نرسیده به کوچه پس کوچه های زابل پنچر شد/ نهضتی برای اعیان نشینان
طی ماههای اخیر همواره شهروندان و مردم شهرستان زابل در گفتگو با خبرنگار اوشیدا از وضعیت آسفالت برخی از خیابان های اصلی و فرعی شهر ابراز نارضایتی کردند و خواستار توجه هر چه بیشتر مسئولان امر شده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از اوشیدا: یکی از مهمترین ویژگی‌هایی که یک شهر را از سایر شهرها متمایز می‌کند و تاثیر زیادی بر منظر شهری دارد، آسفالت یکدست و مناسب معابر است و این موضوع از مهمترین اقدامات و وعده‌های شهرداریها است.
طی ماههای اخیر همواره شهروندان و مردم شهرستان زابل در گفتگو با خبرنگار اوشیدا از وضعیت آسفالت برخی از خیابان های اصلی و فرعی شهر ابراز نارضایتی کردند و خواستار توجه هر چه بیشتر مسئولان امر شده اند.
شهروندان زابل اعتقاد دارند که آسفالت نامناسب علاوه بر اینکه چهره شهر را زشت و ناهمگون می سازد به وسائل نقلیه مردم نیز خسارت های هنگفتی را وارد می سازد. تصاویر یکی از زشت ترین خیابانهای شهر را باید در خیابان رسالت زابل پیدا کرد، خیابانی که مدتی قبل نهضت آسفالت مسئولان شهرداری زابل به آن سَر کشی کرده اما با چهره ای زشت تر از قبل رها شده است و حالا شهروندانی که ناراضی تر از گذشته از این اقدام شهرداری زابل انتقاد می کنند.

 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
 
, , , ,
,
,
,

عباسعلی یکی از ساکنین خیابان رسالت زابل است که با گلایه مندی از اقدام نیمه کاره شهرداری، این مسئله را حق ضایع شده شهروندان دانست و گفت: چند ماه قبل شهردار زابل به همراه دو تن از اعضای شورای شهر که چندین سال در این کسوت فعالیت داشته و با دردهای مردم حاشیه نشین آشنا هستند، قول پیگیری و رفع مشکلات این خیابان و کوچه های اطراف آن را دادند.

 

,
,
,
, , , ,
,
,
,

این شهروند سیستانی گفت: مسئولین قول 20 روزه برای رفع این معضلات دادند اما این 20 روز تبدیل به 2 ماه شده است و همانطوری که شاهد هستید هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

وی بیان داشت: انگار نهضت آسفالت در زابل به خیابانهای اصلی و مرکز شهر و برای افراد خاصی ختم شده است و مردم در حاشیه شهر از این فرصت بی بهره ماندند.

 

,
,
,
,
,
, , , ,
,
,
,

کمی نزدیکتر رفتیم و مدرسه پسرانه ای را مشاهده کردیم که کناره دودی شکل و سوخته دیوارهای این مدرسه حاکی از محل امنی برای استعمال مواد مخدر از سوی معتادان بود و حتی فرزندان خانواده های ساکن در این خیابان از امنیت و سلامت فرزندان خود نیز احساس آرامش ندارند.
روبروی این دبیرستان پسرانه خرابه ای وجود دارد که از سگ های ولگرد و حشرات موذی آکنده شده و این منظره برای شهری که ادعای فرهنگ با پیشینه ای چندین هزارساله دارد، منافات دارد.

 

,
,
,
,
, , , ,
,
,
,

جلوتر که رفتیم تعدادی از بچه های خردسال را بروی یک چرخ و فلک خرابه در کنار یک گودال بزرگ مشغول بازی بچگانه خود بودند و اگر کمی بی دقتی می کردند در این گودال خاکی بزرگ پرت می شدند و غمی بر هیچ مسئولی نبود ...مشکل حتما از نحوه بازی بچه ها بوده و یا چاله های که خودشان خود به خود رویده اند ... بازهم این مشکلات ربطی به ارگانهای همچون شهرداری ندارد ...مقصر را باید جایی دیگر پیدا کرد ...حتما در نهایت به خود این بچه های خواهیم رسید چرا که هیچ کس در این شهر انگار مسئولیت کاری را ندارد.

 

,
,
,
, , , ,



هر چه که جلوتر می رفتیم، درب منازل و مغازه های را مشاهده می کردیم که در گل و لای گودالهای حفر شده برای جدول گذاری وضعیت بسیار نامناسبی در رفت و آمد ساکنین بوجود آورده که به سختی آمد و شد می کردند، حتی با توجه به ایام سوگواری محرم و صفر ورودی مساجد آن محله هم وضعیت بهتری نسبت به دیگر مکانهای مسکونی نداشت.
هر کوچه که گذر کردیم وضعیتش اسفناک تر از کوچه قبلی بود، ناچار با روحیه خسته و کوله باری از درخواست های همشهریان، آن محله را با تمام کمبودها و مشکلاتش به مسئولین مربوطه جهت تسریع در رفع و برآورده کردن درخواست های همشهریان سپردیم.


انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه