logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  2. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  3. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  4. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  5. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  6. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  7. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  8. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  9. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  10. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  11. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  12. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  13. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  14. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  15. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  16. گسست میان ادعا و واقعیت
  17. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  18. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  19. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  20. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها

استاندار آذربایجان شرقی در همایش تجدید میثاق با رهبری؛

غلبه بر فسادهای اداری، یکی از رسالت های انقلاب اسلامی ایران است

غلبه بر فسادهای اداری، یکی از رسالت های انقلاب اسلامی ایران است
استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه یکی از رسالت های انقلاب اسلامی غلبه بر فسادهای اداری است، تاکید کرد:دولت و مسوولان اجرایی باید برای غلبه بر مشکلات و فساد اداری باید با مردم وحدت داشته و هم صدا باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از آناج، اسماعیل جبارزاده در همایش تجدید میثاق با رهبری که به مناسبت بزرگداشت بازگشت امام خمینی (ره) برگزار شده بود، با بیان اینکه رمز پیروزی انقلاب اسلامی باید سرلوحه مقابله با استکبار جهانی قرار بگیرد، اظهار کرد: در سایه رهبری ولایت فقیه و وحدت ملت ایران، ندای حق طلبی مردم ایران به گوش جهانیان رسیده است.

وی با بیان اینکه مسوولان اجرایی این کشور در مقابل تداوم انقلاب اسلامی و آرمان های آن تکلیف و وظیفه سنگین و خطیری بر عهده دارند، اعلام کرد: فرمایشات امام خمینی (ره) و ولایت فیقه باید سرلوحه کارهای کارگذاران نظام قرار بگیرد چراکه نقشه راه تداوم انقلاب اسلامی از قبل برای آن ها ترسیم شده است.

وی با بیان اینکه یکی از رسالت های انقلاب اسلامی غلبه بر فسادهای اداری است، تاکید کرد:دولت و مسوولان اجرایی باید برای غلبه بر مشکلات و فساد اداری باید با مردم وحدت داشته و هم صدا باشند.

استاندار آذربایجان شرقی متذکر شد: رمز پیروزی انقلاب اسلامی ایران وحدت کلمه و اتفاق مردم بود و امروز باید با وحدت و دوری از مجادله های سیاسی، قومی و اجتماعی بر دشمنان نظام غلبه کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در تمامی عرصه های سیاسی، اقتصادی باید پیروی از دستوارت الهی و ولایت فقیه در اولویت وظایف مسوولان اجرایی باشد.

حاکم بودن ملت ایران بر سرنوشت خود یکی از دستاوردهای انقلاب است

وی ادامه داد: قبل از انقلاب بیگانگان برای ملت ایران تصمیم گیری می کردند و سرنوشت آن ها با دست افرادی نالایق رقم می خورد و اما اکنون در سایه انقلاب اسلامی، ملت ایران سرونشت کشور خود را تعیین می کند.

جبارزاده افزود: در سایه پشتیبانی و همراهی ملت ایران با دولت، ایران دوران طاقت فرسای تحریم ها را پشت سر گذاشت.

وی یادآور شد: در حکومتی که اسلامی است باید مسوولان علی گونه کارهای اجرایی خود را انجام داده و در قبال فقرا و افراد محروم جامعه احساس مسوولیت کنند ودستگیری از فقرا را سرلوحه امور خود قرار دهند.

 کوتاه کردن دست های دزدان حکومتی، معنی واقعی میثاق با رهبر است

وی با تاکید بر اینکه باید دست دزدان را از ادراه حکومت کوتاه کنیم، تصریح کرد: معنی واقعی میثاق با رهبری، غلبه بر فسادهای مالی و کوتاه کردن دست دزدان حکومتی است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه