اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

معاون فرهنگی دانشگاه باهنر خبر داد؛

همایش ملی اندیشه های شهید مطهری در دانشگاه شهید باهنر کرمان

همایش ملی اندیشه های شهید مطهری در دانشگاه شهید باهنر کرمان
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با اشاره به در پیش بودن روز وحدت حوزه و دانشگاه، از برگزاری همایش ملی اندیشه های شهید مطهری در تاریخ 25 آذر، در دانشگاه شهید باهنر کرمان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از"استادایرانی"، صبح امروز  طاهر، رئیس دانشگاه شهید باهنر، حجت الاسلام والمسلمین صباحی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه با آیت الله جعفری، نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمان دیدار کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, استادایرانی,

در این جلسه طاهر،رئیس دانشگاه باهنر، ضمن تبریک حلول ماه ربیع الاول، جایگاه ویژه دانشگاه شهید باهنر را به عنوان دانشگاه مادر مورد تأکید قرار داد و گفت: این دانشگاه حدود 650 عضو هیئت علمی و حدود 14 هزار دانشجو دارد که از این تعداد تقریبا 5 هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری مشغول به تحصیل هستند که از این منظر دانشگاه دارای پتانسیل های خوب علمی و فرهنگی است.
وی افزود: این دانشگاه در جایگاه بزرگترین دانشگاه جنوب شرق کشور و به عنوان دانشگاه مادر، وظیفه نظارت و ارزیابی را نسبت به سایر دانشگاه های استان برعهده دارد.

,
,

در ادامه بصیری، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، درباره فعالیت ها و برنامه ریزی های فرهنگی دانشگاه اشاراتی داشت و عنوان کرد: امروز بین دو نهاد فرهنگی دانشگاه؛ یعنی حوزه معاونت فرهنگی و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، همگرایی و وحدت خوبی برقرار است که برکات زیادی برای دانشگاه داشته است.

,

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با اشاره به در پیش بودن روز وحدت حوزه و دانشگاه، از برگزاری همایش ملی اندیشه های شهید مطهری در تاریخ 25 آذر، در دانشگاه شهید باهنر کرمان خبر داد.

,

سپس در ادامه  آیت الله جعفری ، امام جمعه کرمان عنوان کردند: ما از دیرباز با دانشگاه شهید باهنر در ارتباط بوده ایم و هستیم.

,

امام جمعه کرمان از دو انتخابات مهم اسفندماه 94 یاد کرد و نقش دانشگاه را به عنوان خواص جامعه در حضور حداکثری اقشار مختلف مردم در انتخابات پیش رو بسیار مهم و برجسته قلمداد کرد.

,

وی با یادآوری سخنان حکیمانه مقام معظم رهبری که فرمودند: شعارهای بنیادی مردم استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی بوده و هست.

,

آیت الله جعفری در پایان افزود: آزادی در چارچوب قانون و شرع لازمه رشد جامعه است و به معنای بی قیدی نیست.

,

, ,


,
, ,

, ,

, ,
 انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه