اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

گزارش تفصیلی از آخرین تحولات یمن:

پشت پرده دروغ پردازی رسانه های وابسته به گروهک جیش الظلم درباره تحولات یمن چیست؟

پشت پرده دروغ پردازی رسانه های وابسته به گروهک جیش الظلم درباره تحولات یمن چیست؟
رسانه های نزدیک به گروهک تروریستی جیش الظلم هم نوا با سعودی ها به دنبال القای پیشروی نیروهای منصور هادی به شهرهای مختلف یمن هستند اما واقعیت ماجرا با دروغ پردازی این رسانه ها کاملا متفاوت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، گروهک تروریستی جیش الظلم اخیرا تیتر پشت تیتر از فتح الفتوح های پیاپی نیروهای اشغال گر منصور هادی رئیس جمهور فراری یمن سخن می گویند، و به ستایش تروریست های القاعده در حوزه جغرافیایی یمن می پردازند، چرا که بنابر ادعایشان معتقدند این دو نیروی مذکور در حال پیش روی های فوق العاده در یمن هستند، اما حقیقت ماجرا چیست؟

آخرین گزارشات رسانه های بین المللی از تحولات یمن
طبق آخرین گزارشات از نقشه های بین المللی موجود در حوزه یمن، 15 استان از مجموعه 20 استان یمن هم اکنون در کنترل کامل نیروهای مردمی یمن است، و از طرفی دیگر سه استان جنوبی عربستان سعودی نیز به سهولت در اختیار نیروهای وابسته به گروه های مردمی ارتش یمن قرار می گیرد.
اما نیروهای اشغالگر منصور هادی تنها چهار استان جنوبی یمن را در اشغال خود دارند و تکفیر های القاعده با هجوم خود به یمن تنها یک استان را به اشغال خود درآورده اند. افزایش محسوس قدرت نظامی نیروهای انصارالله به عنوان طبقه رهبری قیام مردمی یمن نیز از واقعیات این روزهای تحولات یمن است، موشک های قاهر و اسکاد 1و 2و 3 از داشته های تسلیحاتی استراتژیک یمن محسوب می شوند و علاوه بر این سلاح های استراتژیک منابع ارتش یمن از در اختیار داشتن بیش از پنجاه میلیون قبضه سلاح جنگی سخن می گویند.
نیروهای انصارالله در یمن با ضربات راهبردی به نیروهای ارتش عربستان سعودی باعث شده اند تا بالاخره دیروز( دوشنبه) و طی دستوری حکومتی ولی عهد عربستان نیروهای جنگ ویژه چریکی خود را به مرزهای عربستان با یمن گسیل کند، زیرا نیروهای ارتش چند ملیتی عربستان توانایی مقاومت در برابر نیروهای انصارالله و ارتش یمن را نداشتند.
ائتلاف عربستان با نزدیک به بیست کشور دیگر برای آغاز دور جدید حملات به یمن خود مبین این مطلب است که اساسا ارتش یمن با عربستان به تنهایی رو به رو نیست و باید همزمان و به یاری نیروهای مردمی اش به دفاع از مرزهایش بپردازد و آن هم رو در روی بیست کشور تا دندان مسلح.
رسانه های وابسته به گروهک جیش الظلم اما طی مطالبی و در سطح گسترده که عمدتا توسط گروهی اندک مدیریت می شوند به مخاطب اینگونه القاء می کنند که نیروهای منصور هادی و تروریست های القاعده در حال پیشروی در یمن هستند اما آخرین نقشه های بین المللی خلاف مدعای این عوامل متوهم این گروهک تروریستی است.
به گزارش منابع رسمی چون نقشه های استراتژیک Yemeni_Civil_War تنها چهار استان جنوبی و با جمعیت ساکن بسیار پایین تحت اشغال نیروهای منصور هادی اند، استان هایی چون عدن، عتق، تریم و الغیضه. عمده ساکنان این مناطق از شر اشغالگران منصور هادی و تروریست های القاعده به استان های امن و تحت کنترل نیروهای مردمی یمن پناه برده اند.
به عقیده برخی ناظران سیاسی دروغ پراکنی های سایت های منتسب به گروهک موسوم به جیش الظلم در راستای خدمت به منافع رژیم سعودی قابل تحلیل است، رژیمی که بار مالی عظیمی از جانب آن به جیب گروهک های تروریستی سراریز می شود از داعش تا همین گروهک جیش الظلم.
شایعه پراکنی در دستاورهای میدانی یکی از قدیمی ترین شگردهای این گروهک ها برای ترسیم دایره حیات بوده و نقطه ای برای هم افزایی رسانه ای با رسانه های مرکزی رژیم عربستان تا منافع رسانه ای سعودی ها با ریالهایشان تامین شود و نه با تحولات میدانی و دستاوردهای عینی.
در شماره بعد به ریزترین تحولات میدانی و به تفکیک استان های تحت کنترل هریک از گروه های درگیر در تهاجم عربستان به یمن خواهیم پرداخت.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
, آخرین گزارشات رسانه های بین المللی از تحولات یمن,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه